:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: SPIES IN DISGUISE
PERSBERICHT: SPIES IN DISGUISE
Bron: Fox - Datum: 2020-04-09 - Geplaatst door: Werner
SPIES IN DISGUISE
Humoristische animatiefilm voor jong en oud

Spies In Disguise is vanaf 13 mei verkrijgbaar op Blu-Ray & dvd.

In deze humoristische en soms spannende tekenfilm zijn superspion Lance Sterling (Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (Tom Holland) op elkaar aangewezen om de wereld te redden. Dat verloopt alleen niet van een leien dakje. De combinatie van zeer uiteenlopende persoonlijkheden, hilarische gebeurtenissen en sublieme vertolkingen van onder andere topacteur Will Smith, maken van Spies In Disguise een groot kijkplezier, voor jong en oud!

Synopsis
Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn gedwongen de handen ineen te slaan om de wereld te redden als Lance onbedoeld en onomkeerbaar verandert in het moedigste, wildste en prachtigste wezen op aarde… een duif! Een avontuurlijke animatie vol actie en humor van de makers van Ice Age en Rio.

Cast
Regisseurs Troy Quane (Ice Age: Collision Course, Enchanted) en Nick Bruno (Ice Age: Collision Course, Rio, Epic) bewijzen zich met Spies In Disguise opnieuw als topduo en zetten een nieuwe schitterende animatiefilm neer met een fantastische cast. Topacteur Will Smith (Men In Black, I Am Legend) is te horen als Lance Sterling, en neemt je op geheel sublieme eigen wijze helemaal mee in het verhaal én zijn (gefrustreerde) gevoelens als…duif. Tom Holland (Spider-Man: Homecoming, The Impossible) vertolkt op zijn beurt op een uitermate humoristische manier de rol van wetenschapper Walter Beckett. Andere stemmen die te horen zijn, zijn die van Rashida Jones (The Social Network, Celeste & Jesse Forever, I Love You, Man), Ben Mendelsohn (Rogue One, Animal Kingdom, The Dark Knight Rises), Reba McEntire (Tremors, One Night At McCool’s), Rachel Brosnahan (House Of Cards, The Marvelous Mrs. Maisel), Karen Gillan (Selfie, Guardians Of The Galaxy, Avengers: Endgame) en Massi Oka (Heroes, Hawaii Five-0, Mozart In The Jungle).
DVD
Speelduur: 98 minuten
Audio: Engels, Nederlands, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2:39:1)
Menu: Nederlands, Frans, Engels e.a.

Blu-ray
Speelduur: 102 minuten
Audio: Engels DTS-HD Master Audio 7.1, Frans DTS 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1 e.a.
Beeldverhouding: 16:9 (2:39:1)
Menu: Nederlands, Frans, Engels e.a.

Extra's:
• Super Secret Spy-modus
• Infiltrating Blue Sky Studios
• The Top Secret Guide to Gadgets
• Music videoclips
• De making-of van de soundtrack
• Galerij
• Bioscooptrailer
Recent nieuws van dezelfde bron