:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: UNDERWATER
PERSBERICHT: UNDERWATER
Bron: Fox - Datum: 2020-05-03 - Geplaatst door: Werner
UNDERWATER

Spannende sciencefiction over duistere geheimen in de onderwaterwereld
Underwater is vanaf 6 mei verkrijgbaar op Blu-ray & dvd

In de sciencefictionfilm Underwater overleeft Norah (Kristen Stewart) samen met haar kersverse collega’s ternauwernood een onderzeese aardbeving die hun onderzoeksstation The Kepler totaal verwoest. Het team van diepzee-onderzoekers probeert zichzelf en elkaar in veiligheid te brengen, wat niet vanzelfsprekend lukt met hun uiteenlopende karakters. De spanningen bereiken een – wel heel letterlijk – dieptepunt als zij niet de enige levende wezens op de bodem van de duistere oceaan blijken te zijn. Een zenuwslopende film met veel actie van begin tot eind!

Synopsis
In een onderzoeksstation op de bodem van de oceaan bevindt zich een team van wetenschappers en technici. Als tijdens een onderzeese aardbeving het station volledig wordt verwoest, is het aan wetenschapper Norah (Kirsten Stewart) en haar collega Rodrigo om de overlevenden in veiligheid te brengen. Samen met Paul (T.J. Miller) en de kapitein (Vincent Cassel) wagen ze een wanhoopspoging door in duikpakken over de zeebodem het nabijgelegen boorstation te bereiken. Hun levensgevaarlijke missie op zeven mijl diepte wordt nog zenuwslopender gemaakt als er zich plotseling een mysterieuze dreiging aandient.

Cast
Regisseur William Eubank (The Signal, Love) wist de welbekende actrice Kirsten Stewart (Twilight Saga, Snow White And The Huntsman) te strikken voor de hoofdrol van de moedige, maar enigszins koppige Norah Price in Underwater. De kapitein, Lucien, van onderwaterstation The Kepler wordt gespeeld door niemand minder dan Vincent Cassel, ook wel bekend van Black Swan en A Dangerous Method. Last but not least, T.J. Miller (Deadpool 2, Silicon Valley) die zijn acteerdebuut maakte met televisieserie Carpoolers vertolkt de rol van de hilarische Paul Abel.
DVD
Speelduur: 91 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2:40:1)
Menu: Nederlands, Frans, Engels e.a.

Blu-ray
Speelduur: 95 minuten
Audio: Engels DTS-HD Master Audio 7.1 , Frans 5.1 DTS
Beeldverhouding: 16:9 (2:40:1)
Menu: Nederlands, Frans, Engels e.a.

Extra's:
• Uitgebreide/verwijderde scènes
• Real Bunny Montage
• Making of Underwater
• Audiocommentaar van William Eubank, Jared Purrington en Phil Gawthorne
• BioscooptrailerUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron