:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD DECEMBER 2002
PERSBERICHT: KOOPDVD DECEMBER 2002
Bron: RCV - Datum: 2002-10-17 - Geplaatst door: Serge
WE WERE SOLDIERS
We Were Soldiers is het waar gebeurde verhaal over de eerste grote slag in de Vietnam oorlog. Lt. Colonel Hal Moore en 400 onervaren militairen van een Amerikaans elitebataljon worden omsingeld door 2000 zwaar bewapende Noord-Vietnamese soldaten in wat later bekend werd als The Valley of Death. Ze zitten als ratten in de val. Steun van de mariniers krijgen ze niet en wanhopig proberen ze de verwoestende Vietnamese aanvallen te overleven. Ze hebben geen keuze, er zit maar een ding op: een verschrikkelijk gevecht op leven en dood.

Regie: Randall Wallace (The Man in the Iron Mask)

Scenario: Randall Wallace (Braveheart, Pearl Harbor)

Cast: Mel Gibson (Lethal Weapon, Braveheart, What Women Want, Signs) - Madeleine Stowe (The General's Daughter, Impostor) - Greg Kinnear (As Good As It Gets, You've Got Mail, Nurse Betty)

Lengte: 135 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra's:
originele bioscooptrailer, making of

Technische specificaties DVD:
DTS 5.1, Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld

Te koop op DVD vanaf 11 december 2002DOMESTIC DISTURBANCE
Frank is gescheiden en zijn zoontje Danny woont bij Frank's ex. Dat gaat prima totdat Frank's ex hertrouwt. Al snel begint Danny vreemde verhalen te vertellen over zijn kersverse stiefvader. De jongen heeft nog veel moeite met de scheiding en liegt wel eens vaker, dus Frank gelooft hem niet direct. Maar als Danny volhoudt, wordt Frank steeds ongeruster. Wie is die nieuwe man van zijn ex eigenlijk? Dan komt Danny met een zeer huiveringwekkend verhaal: hij heeft gezien dat zijn stiefvader iemand heeft vermoord...

Regie: Harold Becker (Sea of love, Malice)

Cast: John Travolta (Pulp Fiction, Face/Off, Swordfish) - Teri Polo (The House of Spirits, Meet the Parents) - Vince Vaughn (Psycho, The Lost World: Jurassic Park, The Cell) - Steve Buscemi (Pulp Fiction, Con Air, Armageddon)

Lengte: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld

Te koop op DVD vanaf 4 december 2002THE DOORS
THE DOORS vertelt het verhaal over de legendarische Jim Morrison, leadzanger van de groep The Doors. Je ziet onder meer Jim's dagen als filmstudent, het ontstaan van The Doors, Jim's stormachtige relatie met zijn vriendin Pamela en zijn obsessie met de dood. Naarmate de roem van The Doors groeit, gaat Jim steeds meer drugs gebruiken, houdt hij er een gevaarlijke minnares op na en laat het steeds vaker afweten bij concerten en platenopnamen. Na jaren in een roes te hebben geleefd, overlijdt hij in 1971 in Parijs aan een overdosis drugs. Jim Morrison wordt slechts 27 jaar oud, maar als legende is hij onsterfelijk.

Regie: Oliver Stone (Platoon, JFK, Natural Born Killers, Any Given Sunday)

Cast: Val Kilmer (Top Gun, Heat, The Saint, At First Sight) - Meg Ryan (Sleepless in Seatle, You've Got Mail, Kate & Leopold) - Michael Madsen (Reservoir Dogs, Species 1&2, Donnie Brasco)

Lengte: 136 minuten
Leeftijd: 16 jaar

Extra's:
trailer, teaser, music video: Break on Through, interviews, behind the scenes, making of, audiocommentaar van regisseur Oliver Stone, directe toegang tot 19 songs uit de film

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld

Te koop op DVD vanaf 4 december 2002IMPOSTOR
In 2079 is de aarde al een decennium lang in oorlog met een buitenaardse beschaving. Deze wezens gebruiken mensachtige dro´den als bommen voor aanslagen op aarde. Wetenschapper Spencer Olham ontwikkelt het ultieme wapen in de strijd tegen de buitenaardse wezens, maar dan wordt hij er opeens zelf van verdacht zo'n dro´de te zijn. Hij slaat op de vlucht en de overheid begint een nietsontziende klopjacht om hem in handen te krijgen.

Regie: Gary Fleder (Things to Do in Denver When You're Dead, Don't Say a Word)

Cast: Gary Sinise (Forrest Gump, Apollo 13, Ransom, Mission to Mars) - Madeleine Stowe (The General's Daughter, We Were Soldiers) - Vincent D'Onofrio (JFK, Malcolm X, Men in black, The Cell)

Lengte: 95 minuten
Leeftijd:16 jaar

Technische specificaties DVD:
DTS 5.1, Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld

Te koop op DVD vanaf 11 december 2002ON THE LINE
Twee leden van de populaire popgroep 'N Sync in een film vol muziek en liefde. Kevin is een jonge, verlegen reclamejongen die elke dag met de L-lijn van de metro naar zijn werk reist. Daar ontmoet hij het meisje van zijn dromen, maar is te verlegen om haar telefoonnummer te vragen. Verliefd tot over zijn oren, hoopt hij haar nog een keertje te ontmoeten. Als dit maar niet gebeurt, besluiten zijn vrienden hem een handje te helpen. Ze hangen affiches op in de hoop dat ze zal reageren. Een lokale krant pakt het verhaal op en al snel is heel Chicago in de ban van Kevin's zoektocht naar zijn grote liefde. Maar ondertussen is de dame in kwestie nergens te bekennen.

Regie: Eric Bross (Restaurant, Stranger than Fiction)

Cast: Lance Bass (Zoolander) - Joey Fatone (Longshot) - Emanuelle Chriqui (Detroit Rock City, Snow Day)

Lengte: 85 minuten
Leeftijd: alle leeftijden

Technische specificaties DVD:
Dolby Digital 5.1, 16:9 breedbeeld

Te koop op DVD vanaf 11 december 2002

UIT HET ARCHIEF