:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-01-15 - Geplaatst door: Serge
THE BELIEVER
De Joodse Danny Balint is zeer racistisch ingesteld en heeft er zijn hobby van gemaakt zoveel mogelijk joden af te tuigen. Met een bende skinheads, en getooid in een Swastika T-Shirt met 55 knopen houdt hij zich bezig met het beramen van moorden op joden. Daarnaast is hij nauw betrokken bij het opzetten van een nieuwe fascistische partij. Maar dat is voor Danny niet genoeg en in het geheim beraamt hij met zijn bende een aanslag op de synagoge tijdens Yom Kippur, de heiligste dag op de joodse kalender. In deze controversiŽle film met een wel zeer actueel onderwerp wordt de hoofdrol bijzonder overtuigend gespeeld door Ryan Gosling (ook te zien in Murder by Numbers). De andere rollen warden vertolkt door Summer Phoenix (inderdaad de Zus van...), Billy Zane (Titanic, Zoolander) en Theresa Russel (Lucky Town).

Op de IMDB-site wordt deze film met maar liefst een 7.4 gewaardeerd.

DVD specificaties:
- Beeldformaat 16:9
- Geluid Dolby Surround
- Trailer
- Also on DVDDUTY DATING
In deze romantische komedie gaat het om de zoektocht naar de ware liefde. Maar hoe kom je daar aan, zo'n ware liefde? Dr. Pot Allen biedt hiervoor dť oplossing. Om de ideale levenspartner te vinden maak je een date met 3 kandidaten tegelijk. Aan de eerste raak je teveel gehecht, de tweede kan ermee door, maar de derde biedt pas echt perspectief. Dit overkomt Clarice, zij wordt geadviseerd met 3 mannen tegelijk te daten. Op een hilarische manier komt Clarice erachter dat de weg naar de ware prins niet geplaveid is met rozen.

DVD specificaties:
- Beeldformoat 16:9
- Geluid Dolby Surround
- Trailers other releases
- TrailerTHE BANK
Deze spannende thriller ligt in de lijn van Wall Street en Boiler Room. In de hoofdrollen spelen: Anthony Lcipacilia (The Client, Autumn in New York) - David Wenham (Lord of the Rings. The Twin Towers, The Beach, Moulin Rouge)

Jim Doyle, een wiskundig genie, is op zoek naar een formule om een toekomstige beurscrach te kunnen voorspellen. Door de ongekende mogelijkheden van Jims software wordt de fantasie en hebzucht opgewekt van Simon O'Reilly, directeur van de Centabank. O'Reilly's eigengereide manier van werken en zijn negatieve prestaties zijn een doorn in het oog van de Raad van Commissarissen. Om zijn huid te redden, haalt O'Reilly Jim over om voor de bank te gaan werken. Jim beschikt nu over voldoende geld om zijn theorie te perfectioneren. O'Reilly en de commissarissen raken meer en meer in de ban van zijn systeem en van de rijkdom die het zou kunnen opleveren.

Deze briljante film won de AFI Award voor Best Original Screenplay!

DVD specificaties:
- Beeldformaat 16:9
- Geluid Dolby Digital 5.1
- Also on DVD
- Trailer

UIT HET ARCHIEF