:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> PERSBERICHT: BLACK MASK 2 & THE NEW GUY
PERSBERICHT: BLACK MASK 2 & THE NEW GUY
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2003-01-24 - Geplaatst door: Serge
BLACK MASK 2: CITY OF MASKS
Na het onverwachte succes van de martial arts film Black Mask, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Met Black Mask 2: City of Masks, worden de fans voor hun wachten beloond.

Zoals gewoonlijk in dit genre is het verhaal ook nu weer ondergeschikt aan de zorgvuldig gechoreografeerde actie. De film gaat min of meer verder waar Black Mask ophield. De genetisch gemanipuleerde superheld Black Mask (Andy On) moet het in zijn strijd tegen het Kwaad opnemen tegen een nieuwe groep tegenstanders. Die luisteren naar illustere namen als Chameleon (een opvallende rol van ex-pornoster Traci Lords), Thorn (het martial arts debuut van ex worstelkampioen Tyler Mane) en The Claw (Rob van Dam, ook een voormalig worstelkampioen).

Zij staan aan het hoofd van een groep criminelen die het plan heeft opgevat heerschappij over de aarde te verkrijgen door een DNA bom te laten ontploffen, die de gehele mensheid in monsters zal veranderen. Onze superheld Mask heeft het echter niet alleen met deze tegenstanders te stellen, maar ook met zichzelf: een virus dreigt hem te veranderen in een katachtig beest en het tijdig vinden van een tegengif is voor hem van levensbelang.

Black Mask 2: City of Masks is een onvervalste martial arts film, die de liefhebbers van dit genre zeker zal plezieren.

Extra' s: Promotietrailers

Releasedatum: 11 februari 2003THE NEW GUY
Geheel gemaakt in de lijn van succesvolle High School komedies als American Pie en Not Another Teen Movie is The New Guy een must voor de liefhebbers van typische middelbareschool humor. Kun je als onvervalste nerd veranderen in een supercoole gast? The New Guy bewijst het! De broodmagere acteur DJ Quail, die we nog kennen van zijn glansrol in Road Trip, speelt in The New Guy de rol van nerd Dizzy Harrison. Dizzy heeft het niet makkelijk op de Rocky Creek High School: hij wordt voortdurend gepest en uitgelachen. Zijn leven verandert echter ingrijpend als hij in aanraking komt met de sympathieke bajesklant Luther, een rol van Eddie Griffin. De straatfilosoof Luther (" middelbare school is net als een gevangenis, de seks die je wil krijg je niet, en de seks die je krijgt wil je niet”) en zijn vrienden geven Dizzy een stoomcursus om cool en populair te worden. Voorwaarde is wel dat Dizzy alle schepen achter zich verbrandt en een nieuw leven begint, met een nieuwe naam op een nieuwe school. De voornamelijk door gajes bevolkte East Highland High is het slachtoffer en meteen vanaf zijn onvergetelijke Hannibal Lecter-entrée op deze school is Dizzy, die zich inmiddels Gil Harris noemt, de coolste en meest gevreesde leerling van East Highland High. Met alle voordelen die daarbij horen...

The New Guy staat garant voor een avondje onbekommerd lachen, met een flinke scheut grove humor, veel mooie meiden en gastrollen van een hele rits beroemdheden, waaronder Tommy Lee, Henry Rollins, Gene Simmons en zelfs David Hasselhoff!

Extra's: Videoclip "I'm Just a Kid" van Simple Plan, Bioscooptrailer, Promotietrailers

Releasedatum: 11 februari 2003