:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: FLIKKEN SEIZOEN 2
PERSBERICHT: FLIKKEN SEIZOEN 2
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-03-19 - Geplaatst door: Serge
Nu in de winkel: het integrale tweede seizoen van de succesvolle TV1-reeks FLIKKEN op DVD.

FLIKKEN schreef vorig jaar TV-geschiedenis als eerste Vlaamse televisiefictiereeks die in een DVD-verzamelbox werd uitgebracht. Met deze 2e verzamelbox worden de afleveringen 14 t.e.m. 27 gebundeld op 4 dvdschijfjes. De "Flikken Box" zal zowel in Vlaanderen als in Nederland in de winkel te vinden zijn.

De Gentse dienaars der wet zijn ook in de tweede reeks afleveringen weer allemaal van de partij: de koelbloedige Britt (Andrea Croonenberghs) & heethoofd Tony (Joke Devynck), de overijverige Pasmans (Mark Tijsmans) & ouwe rot in het vak Raymond (Ludo Hellinx), de stoere Vanneste (Axel Daeseleire) & de introverte Selattin (Cahit Ölmez). Kris Geysen (Wim Danckaert), Britts vriend uit de sectie Intern Toezicht, volgt Commissaris Deprez op en komt aan het hoofd te staan van de Flikken. Merel Vanneste, (Rebecca Huys) is de rebelse zus van Ben Vanneste. We hebben haar in de eerste reeks leren kennen als de vriendin van Selattin. In de tweede reeks neemt ze een nogal radicale beslissing, ze beslist... flik te worden en naar de politieschool te gaan. Uiteraard zonder haar broer te raadplegen.

Samenstelling "Flikken-box":
- DVD 1: afleveringen GIF, SCOREN, BONANZA
- DVD 2: afleveringen KIND VAN DE REKENING, HOLD-UP, STEEN DES AANSTOOTS en MOORDSCHULD
- DVD 3: afleveringen DIKKE VRIENDEN, LAND VAN BELOFTE en GENTSE FEESTEN
- DVD 4: afleveringen HAPPY END, SCHONE SCHIJN en STILLE NACHT

De speelduur van de Flikken box bedraagt ruim 650 minuten. Daarenboven werd op de DVD-box heel wat extra bonusmateriaal verzameld: een interactieve kaart van Gent met fragmenten uit de eerste 3 reeksen van Flikken, een blik achter de schermen, het bezoek van Prins Laurent aan de Set en onuitgegeven bloopers, samen goed voor ruim 50 minuten extra materiaal.

De Flikken verzamelbox zal o.m. te verkrijgen zijn bij Fnac, Free Record Shop en Standaard Boekhandel, alsook via de website van Proxis.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron