:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: SIGNS
PERSBERICHT: SIGNS
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-03-20 - Geplaatst door: Serge
De supernatural thriller Signs hield wereldwijd miljoenen aan hun bioscoopstoel genageld. Het is een echte M. Night Shyamalan film (scenario en regie) die met zijn films The Sixth Sense en Unbreakable al toonde zenuwslopend spannende thrillers te kunnen maken. De belangrijkste rollen worden gespeeld door de internationale superster Mel Gibson (Lethal Weapon films, de Mad Max serie, Ransom, Payback, What Women Want, Braveheart, The Patriot) en Joaquin Phoenix (Gladiator, Quills, To Die For). Voor Mel Gibson is Signs nu al zijn meest succesvolle film ooit.

Buena Vista Home Entertainment brengt deze film, die met recht de spannendste film van het jaar genoemd mag worden, 9 april 2003 uit op KOOPDVD. Natuurlijk staat de DVD boordevol extra BONUSMATERIAAL. Bovendien is de film voorzien van DTS Dolby Surround Engels en is THX gecertificeerd..

Synopsis:
Het leven van voormalig dominee Graham Hess (Mel Gibson) en zijn gezin verandert op slag als hun graanveld voorzien blijkt van een ingewikkeld patroon van cirkels en lijnen. Als hij samen met zijn broer Merril (Joaquin Phoenix) op zoek gaat naar de betekenis achter deze mysterieuze tekens, ontdekken ze dat ze niet de enigen zijn die vreemde gebeurtenissen waarnemen. Is alles toeval of is er werkelijk iets bovennatuurlijks gaande?

Een bovennatuurlijk spannende thriller over geloven in wonderen òf het accepteren van het toeval.

DVD specificaties:
Audio: Engels en Russisch Dolby Digital 5.1; Engels DTS
Beeld: 1.85:1 anamorfisch
THX gecertificeerd
Ondertiteling: o.a. Nederlands
Genre: Thriller
Speelduur: 102 min.
Keuring: 16 jaar

DVD extra’s:
• Signs: the making of
• Niet eerder vertoonde scènes
• Storyboards: bekijk scènes vanuit meerdere gezichtspunten
• M. Night Shyamalan’s eerste science-fiction-film

Releasedatum: 9 april 2003