:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOB DE BOUWER - SPEURNEUS VLEKKIE
PERSBERICHT: BOB DE BOUWER - SPEURNEUS VLEKKIE
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-06-06 - Geplaatst door: Serge
Bob de Bouwer beleeft vanaf 10 juni weer spannende en gekke avonturen. In de nieuwe koopdvd Speurneus Vlekkie van Bridge Entertainment Group zie je Bob samen met zijn vrienden schitteren in vijf nieuwe avonturen!

Dat Vlekkie meer kan dan alleen vrolijk rondhuppelen blijkt in het eerste verhaal, Speurneus Vlekkie. Hij is de grote held in dit avontuur. De tijdcapsule van het museum is namelijk kwijt! Maar dankzij de voortreffelijke neus van Vlekkie ontdek je wie de capsule heeft meegenomen. Een echt detectiveverhaal!

Onze vrienden houden van minigolf. Wendy beslist dan ook om met de machines een minigolfbaan te bouwen. Bob de Bouwer blijft in de buurt om een nieuwe hole te ontwerpen. Benieuwd wie deze nieuwe golfbaan en de hole van Bob de Bouwer de baas kan? Kijk dan naar Wendy slaat in 1 keer raak.

Brrr... Koud hé! Een winters avontuur van Bob de Bouwer in Bob neemt ijsvrij. Het heeft gesneeuwd en de eendenvijver is dichtgevroren. Maar, Bob heeft het helemaal niet koud. Nee, hij zweet het uit wanneer hij Spud moet redden uit de vijver. Die is tijdens het schaatsen door het ijs gezakt! Zullen Bob en Liftie onze vriend Spud op tijd redden?

In Klunsje Rollie is Rollie er niet helemaal met zijn gedachten bij en dat heeft heel wat onplezierige gevolgen. Rollie is zo hard bezig met zijn nieuwe liedje en rolt bijna over Bobs gereedschapskist. Hierdoor botst hij tegen een boom en plet de bloemen. Ai, ai, ai. Als dat maar goed afloopt!

In het laatste verhaal, Waterverf Wendy, wil Wendy genieten van haar dagje vrij. Ze is net een mooi waterschilderij aan het maken wanneer Vlekkie haar rust komt verstoren. Vlekkie ziet Wendy’s mobieltje en denkt dat dit een bot is. En wat doet een hondje met een bot? Begraven natuurlijk!

Releasedatum: 10 juni 2003

Kenmerken dvd:
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeld: 16:9
Taal: Nederlands / Vlaams

Bezoek ook de officiële website: www.bobthebuilder.com

Bezoek ook de website van Bridge Entertainment: www.bridgekids.nl

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron