:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: JUST MARRIED
PERSBERICHT: JUST MARRIED
Bron: Fox - Datum: 2003-09-01 - Geplaatst door: Werner
JUST MARRIED

Een hilarische, sexy komedie met Ashton Kutcher en Brittany Murphy
Te huur en te koop vanaf 24 september

HET VERHAAL
Tom (Ashton Kutcher) werkt bij de radio als filecorrespondent. Sarah (Brittany Murphy) is een schrijfster uit een hele rijke en snobistische familie. Zowel zijn als haar familie is niet blij met het bericht dat Tom en Sarah verliefd zijn geworden en een datum hebben geprikt voor hun huwelijk. De huwelijksreis is gepland en bevat volgens beiden alle elementen voor een onvergetelijke vakantie. Helaas zorgt haar jaloerse ex en een onvoorspelbare hoeveelheid pech ervoor dat de onvergetelijke huwelijksreis ook daadwerkelijk ONVERGETELIJK wordt.

ASHTON KUTCHER AAN DE ZIJDE VAN DEMI MOORE
Kutcher, nog bekend van zijn opgewekte verschijning in Dude Where's My Car, is tegenwoordig de nieuwe vlam van Demi Moore, de ex van Bruce Willis. Gossip die voor aardig wat beroering heeft gezorgd, want Moore is vijftien jaar ouder dan Kutcher die vijfentwintig is. Het hoeft niet altijd omgekeerd te zijn... De twee zouden elkaar tegen het lijf gelopen zijn tijdens een filmpremière en werden samen gezien tijdens heel wat kaarslichtdineetjes in New Yorkse toprestaurants. Liefhebbers van Demi Moore zullen vast al weten dat de afgetrainde ster te zien is in de filmversie en remake van Charlie's Angels...

REGIE EN CAST
Just Married werd geregisseerd door Shawn Levy die in 2002 al Big Fat Liar maakte. Levy heeft zijn sporen verdiend met televisieproducties en werkt nu aan een carrière in de filmwereld. Brittany Murphy's naam zien we meer en meer opduiken in de aftiteling van belangrijke producties. Eind jaren negentig kreeg ze een rol in de satire Drop Dead Gorgeous, daaropvolgend zagen we haar bevallige verschijning in films als Trixie met Nick Nolte, Sidewalks of New York en de spannende thriller Don't Say a Word. In 8 Mile uit 2002 speelt Brittany aan de zijde van rapper Eminem en superster Kim Basinger.

PRODUCTINFORMATIE KOOP-DVD
Releasedatum: 24 september 2003
Genre: komedie
Leeftijd: 6
Lengte: 91 min.
Geluid: Engels, Frans, Italiaans: Dolby Digital 5.1
Beeld: 16:9, 1.85:1
Ondertiteling DVD: Engels, Nederlands, Frans, Italiaans, Grieks

Extra's dvd:
• Commentaartrack van de regisseur
• 2 featurettes
• Verwijderde scènes


Recent nieuws van dezelfde bron