:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: FLIKKEN III
PERSBERICHT: FLIKKEN III
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-09-04 - Geplaatst door: Werner
Vanaf 1 oktober ligt de verzamelbox van het derde seizoen van de succesvolle TV1-reeks FLIKKEN in de winkels in België en Nederland.

FLIKKEN verscheen vorig jaar als eerste Vlaamse televisiefictiereeks in een DVD-verzamelbox. Begin dit jaar volgde een 2de box. Beide boxen werden bijzonder goed onthaald bij de fans, zowel in Vlaanderen als in Nederland. Met deze 3de verzamelbox worden de afleveringen 27 t.e.m. 39 gebundeld op 4 dvd- schijfjes.

Flikken III : Nadine Vanbruane als commissaris. Bij de rijkswacht had Nadine de graad van kapitein en na het vertrek van Kris wordt zij de onvermoede nieuwe baas van het flikkenteam. De eerste kennismaking met Britt en Tony verloopt bepaald verrassend, maar bij de mannen van het team maakt Nadine meteen indruk door haar efficiënte no-nonsense aanpak. Britt en Tony hebben in Nadine meer dan hun gelijke gevonden.

Samenstelling “Flikken-box” :
• DVD 1 : afleveringen MISBRUIK VAN VERTROUWEN, SNEEUWWITJE en ZONDER DOMICILIE
• DVD 2 : afleveringen STOFFELIJKE SCHADE, THUIS, BLINDE HOEK en HOREN EN ZIEN
• DVD 3 : afleveringen TROUW, VERMIST en WAPENBEZIT
• DVD 4 : afleveringen LOSGELD, CORRUPT en LUTHER

De speelduur van de Flikken box bedraagt ruim 650 minuten. Speciaal voor de DVD-box werd terug heel wat extra bonusmateriaal verzameld: interviews, sfeerbeelden, een blik achter de schermen en onuitgegeven bloopers, samen goed voor ruim 50 minuten extra materiaal.

De Flikken verzamelbox is vanaf 1 oktober te verkrijgen bij Fnac, Free Record Shop, Standaard Boekhandel en Extra Zone, alsook via de website van Proxis.


Recent nieuws van dezelfde bron