:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: 8 BOXSETS VOOR DE FEESTDAGEN
PERSBERICHT: 8 BOXSETS VOOR DE FEESTDAGEN
Bron: Fox - Datum: 2003-11-27 - Geplaatst door: Werner
Nog snel op zoek naar een cadeautje voor Sinterklaas? Of wil je misschien iemand verwennen met een dvd-verrassing onder de kerstboom? 20th Century Fox Home Entertainment brengt speciaal voor de feestdagen een reeks fantastische boxsets uit aan spectaculair verlaagde prijzen. Om cadeau te geven aan wie je maar wil... of misschien stond die dvd ook al een hele tijd op je eigen verlanglijstje? Voor elk wat wils: Marilyn Monroe’s jurk nog eens zien opwaaien? Griezelen met Damian? Supporteren voor Rocky? Of genieten van de sensationele actie van James Bond? Deze schitterend verpakte boxsets zijn vanaf 19 november overal verkrijgbaar.

BOND MONSTERBOX

Zowat veertig jaren geleden sprak hij voor de eerste keer de onsterfelijke zin: “The name is Bond, James Bond." Twintig films en vijf acteurs later heeft deze stijlvolle, flegmatische Engelsman de wereld al verschillende keren gered van de ondergang, laat hij zich nog steeds omringen door vrouwelijk schoon en rekent hij op de technologische snufjes van Q in zijn strijd tegen het kwaad. De ultieme, volledige James Bond collectie op 21 dvd’s (!) in één verzamelbox. Voor diegenen die de dingen graag “shaken, but not stirred” hebben...



CLEOPATRA Special Edition

Een film die met superlatieven overladen werd... de duurste productie ooit, de waanzinnige gages van de acteurs, Liz & Dick on- en offscreen, de onovertroffen kostumering... De film ging ook niet aan de critici onopgemerkt critici voorbij; hij werd terecht bekroond met 4 Oscars. Deze absolute filmklassieker wordt opnieuw uitgebracht in de extra lange, volledige versie (45 minuten meer filmgenot!) met schitterende extra’s. Deze onweerstaanbare special edition DVD-set kan je gewoon niet laten liggen. Bevat ook een bekroonde 2-uur durende documentaire over het maken van de film.



THE FRENCH CONNECTION I + II

The French Connection, goed voor vijf Oscars, blijft één van de beste politiethrillers ooit. Een onovertroffen Gene Hackman als speurder Popeye Doyle, de beroemde, bloedstollende auto-achtervolgingsscène en een ijzersterk script maken van The French Connection een harde, realistische film. Nu verkrijgbaar: een dvd-box met de twee French Connection films en één schijf met prachtige extra’s zoals zeven verwijderde scènes en een schitterende BBC-documentaire over de grootste heroïnevangst ooit in de VS.



KOYAANISQATSI - POWAQQATSI

Deel 1 en 2 van de unieke Qatsi-trilogie over de veranderingen in het leven van regisseur Godfrey Reggio en componist Philip Glass zijn nu beschikbaar in de Koyaanisqatsi-Powaqqatsi Collector's Edition Boxset: de ultieme beeld- en geluidervaring op DVD en een unieke sensatie voor wie deze films nog niet kent. Twee films voor de prijs van één.



MARILYN MONROE

Norma Jean Baker, beter bekend als Marilyn Monroe, verpersoonlijkt beter dan wie ook de glamour van het Hollywood-tijdperk. Haar natuurlijke sensualiteit werd vastgelegd in een dertigtal films, waarvan er nu 13 uitgebracht worden in 2 dvd-boxen met heel wat schitterende extra’s. Wie nog eens wil genieten van het dolkomische “Some like it Hot” of de jurk van Marilyn nog eens wil zien opwaaien in de “Seven Year Itch”, koopt deze luxe uitklapbare boxen met enkele van de mooiste momenten uit de filmgeschiedenis.



ROBOCOP

De Robocop-actiefilms met hun verbluffende special effects en hun spannende plots vertellen het verhaal van een man, half mens, half machine, die de strijd aangaat tegen een toenemend gewelddadige en corrupte samenleving. Acteur Peter Weller kroop tijdens de opnamen in een hi-tech harnas dat meer dan 11 kilo woog om gestalte te geven aan de ijzeren ordehandhaver. Een schitterende DVD-set met de drie Robocop-films!



ROCKY COLLECTION

De vleesgeworden American Dream. De vijf films over bokser Rocky Balboa werden gebundeld in een schitterende DVD-box met fantastische extra’s zoals het videocommentaar van Sly Stallone himself, een blik achter de schermen met de regisseur en een tribuut aan Burgess Meredith, de acteur die gestalte gaf aan de trainer die in Rocky blijft geloven. Andere krachtpatsers in deze reeks zijn de inmiddels onsterfelijke Mr. T (ook bekend van The A-Team) en Dolph Lundgren (even Mr. Grace Jones en bekend van Universal Soldier).



THE OMEN TRILOGY

Fans van het horrorgenre zullen deze fantastische boxset van de Omen-films niet aan hun neus laten voorbijgaan. Het gezicht van Damian, de nieuwe antichrist, joeg mensen wereldwijd de stuipen op het lijf. Deze trilogie over de strijd tussen goed en kwaad is de klassieker bij uitstek van de horrorfilms. Een Special Edition in een schitterende uitvoering.


Recent nieuws van dezelfde bron