:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2004
PERSBERICHT: KOOPDVD FEBRUARI 2004
Bron: RCV - Datum: 2003-12-30 - Geplaatst door: Serge
DUMB AND DUMBERER
Harry heeft tot de middelbare school altijd thuis les gehad en heeft daardoor nooit echt vrienden gemaakt. Op zijn eerste dag op de middelbare school ontmoet hij Lloyd en de twee zijn meteen dikke vrienden. Ze blinken uit in domheid en zijn daardoor de pispaaltjes van de school. Als de corrupte rector op zoek is naar studenten voor zijn ‘special needs class’, valt zijn oog dan ook direct op Harry en Lloyd. Elke school die zo’n speciaal lesprogramma heeft, krijgt 100.000 dollar. Harry en Lloyd zijn vereerd en gaan driftig op zoek naar nieuwe klasgenoten die ook mee willen doen aan dit programma. In eerste instantie hebben de dommeriken niet door dat de rector en zijn vriendin hen alleen maar gebruiken voor het geld. Totdat Harry de knappe Jessica ontmoet. Zij is verslaggever voor de schoolkrant en komt erachter dat er een luchtje zit aan deze special needs class…

Regie: Troy Miller (Run Ronnie Run, Jack Frost)
Cast: Eric Christian Olsen (The Hot Chick, Pearl Harbor), Derek Richardson (debuut), Eugene Levy (Serendipity, American Pie)

Lengte: 86 min.
Leeftijd: 6 jaar

Extra’s:
• Originele bioscooptrailers
• Trailers
• Audiocommentaar van regisseur en hoofdrolspelers
• Audiocommentaar van filmcritici
• Audiocommentaar van “The Ciccone Family”
• Documentaire: Casting the Perfect Dummies (25 min.)
• Dumb and Dangerous (17 min.)
• Lost & Found Department met verwijderde scènes
• 11 easter eggs

Technische specificaties: Dlby Digital 5.1, widescreen anamorphic

Releasedatum: 11 februari 2003BULLETPROOF MONK
Een Tibetaanse monnik die sinds 1945 de opdracht heeft ‘De Scroll’ te bewaken en uit de handen van Duitse elite troepen onder leiding van Kolonel Strucker te houden. De scroll is een belangrijke perkamentrol die een veelomvattende formule van kracht, macht en eeuwig leven bevat. De Monk gaat op zoek naar een nieuwe uitverkorene om drager te worden van de scroll. Hij vindt in de jonge, charmante Kar zijn opvolger. Kar is een sympathieke zakkenroller met metrostations als zijn werkterrein. Kar heeft zich behoorlijk in de nesten gewerkt door zich in het territorium van bendeleider Funktastic te begeven. Maar de Monk schiet hem te hulp en vanaf dat moment vormen de twee een team tegen Kolonel Strucker die na 60 jaar nog steeds achter de scroll aan zit. Ze worden daarbij geholpen door de mooie ‘bad girl’Jade.

Regie: Paul Hunter (debuut)
Cast: Chow Yun-Fat (The Corruptor, The Replacement Killers), Sean William Scott (American Pie 1,2 & 3, Dude Where’s My Car), Jaime King (Pearl Harbor, Blow)

Lengte: 99 min.
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s: Trailers

Technische specificaties: DTS 5.1, Dolby Digital 5.1, widescreen anamorphic

Releasedatum: 25 februari 2004DRACULA II
Dracula is vernietigd, verbrand en uitgeschakeld. Nooit meer angst, nooit meer gevaar, nooit meer vampieren, nooit meer...Als een mysterieuze man 30 miljoen voor de overblijfselen van Dracula biedt, gaan enkele studenten op onderzoek uit. Zij leggen de restanten van Dracula in een bad gevuld met bloed. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, de gevolgen zijn rampzalig... Dracula komt weer tot leven en is vastberaden om zijn dodelijke slachtpartijen voort te zetten...

Regie: Patrick Lussier (Dracula 2002, The Prophecy 3)
Cast: Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story), Craig Sheffer (Head above Water, A River Runs Through It)

Lengte: 90 min.
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s: Trailers

Technische specificaties: Dolby Digital 5.1, widescreen anamorphic

Releasedatum: 25 februari 2004HELLRAISER: HELLSEEKER
De puzzel, de Lament Configuratie, wordt opgelost en de demonische Pinhead komt samen met zijn legioen Cenobites terug op aarde. Ze zaaien direct hel en verdoemenis over iedereen die hen tegen durft te werken. Zware mishandeling, marteling en een pijnlijke dood zijn de gruwelijke littekens die ze achterlaten. Kirsty, de enige die Pinhead ooit verslagen heeft, moet ingrijpen en gaat de gruwelijke krachtmeting aan. Ook zij merkt nu zijn enorm toegenomen krachten, zijn duivelse streken en zijn ultieme kwaad.

Regie: Rick Bota (L.A. Doctors)
Cast: Doug Bradley (Hellraiser I t/m V), Ashley Laurence (Hellraiser I t/m III, Cupid)

Lengte: 90 min.
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s: trailers

Technische specificaties: Dolby Surround, 4:3

Releasedatum: 11 februari 2004IN PRESSURE
Het nieuwe superdeluxe en veiligste vliegtuig ooit gebouwd, begint aan haar eerste vlucht. Een ontslagen medewerker, de internet hacker Gabriel Wingfield, denkt daar anders over en wil wraak. Hij neemt vanuit zijn appartement de besturing van het vliegtuig over en terroriseert de machteloze passagiers. In het vliegtuig is de spanning om te snijden, de piloten kunnen niets doen, de brandstof begint op te raken ... Is redding mogelijk? Hulp lijkt uitgesloten ...

Regie: Alan Simmonds (TV: Airwolf, MacGyver)
Cast: Craig Sheffer (Dracula II, Head Above Water, A River Runs Through It), John Pyper Ferguson (Drive, For Richer or Poorer), Rachel Hayward (Hellraiser: Hellseeker)

Lengte: 90 min.
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s: trailers

Technische specificaties: Dolby Digital Surround, 4:3

Releasedatum: 11 februari 2004WILDFIRE 7
Beschuldigd van moord moet Nell naar de gevangenis. Zwaar teneergeslagen besluit ze te vechten voor alles wat ze waard is. Voor strafvermindering doet ze alles, zelfs aansluiten bij de levensgevaarlijke speciale brandweer. Hun doel is de alles bedreigende bosbranden te blussen. Springend vanuit vliegtuigen direct naar de brandhaarden, bomen omhakkend in de enorme hitte van de brandende bossen, vechtend voor haar plaats tussen de ervaren en beresterke mannen, probeert ze haar plaats en respect te veroveren. Kan ze zulke risicovolle jaren overleven? En zal ze haar persoonlijke leven ook weer op de rit kunnen krijgen na haar eventuele vrijlating?

Regie: Jason Bourque (Maximum Surge Movie)
Cast: Tracey Gold (She’s No Angel, TV: Growing Pains), Alexander Walters (TV: Day’s of Our Lives, As the World Turns)

Lengte: 92 min.
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s: trailers

Technische specificaties: Dolby Surround, 4:3

Releasedatum: 25 februari 2004THE CRIME LORDS
Tijdens een wilde achtervolging in Los Angeles stuiten twee agenten op een levensgevaarlijk en goed georganiseerd misdaadsyndicaat, The Crime Lords. Deze criminelen blijken connecties in Het Verre Oosten te hebben en de agenten gaan naar Hong Kong om de zaak te onderzoeken. Tussen de heerlijke vreemde geuren, exotische winkels, mooie verleidelijke vrouwen blijkt ook een enorm gevaar. Ze worden door de nauwe straten achtervolgd. Als ze in de buurt komen van het criminele centrum worden ze meedogenloos beschoten. De hel breekt nu pas echt los... Kunnen ze The Crime Lords ontmaskeren voor ze zelf vermoord worden?

Regie: Wayne Crawford (Snake Island)
Cast: Wayne Crawford (Hunt for the Devil), Martin Hewitt (Two Moon Junction, Endless Love)

Lengte: 95 min.
Leeftijd: 16 jaar

Extra’s: trailers

Technische specificaties: Dolby Surround, 4:3

Releasedatum: 25 februari 2004

UIT HET ARCHIEF