:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Video Film/Express >> NIEUWSBERICHT: TWEE METER SESSIES
NIEUWSBERICHT: TWEE METER SESSIES
Bron: Video Film/Express - Datum: 2004-02-26 - Geplaatst door: Werner
Double 2, het productiebedrijf van Jan Douwe Kroeske, en Video/Film Express hebben overeenstemming bereikt over de DVD-exploitatie van opnamen uit de befaamde serie tv-programma's 2 Meter Sessies. De sessies zijn overigens nog altijd on air. Op dinsdag, woensdag en donderdagavond presenteert Kroeske op Kink FM "2 meter de avond in " (20.00 tot 22.00 uur).

De bedoeling is dat al dit voorjaar de eerste DVD gaat verschijnen, en wat is er logischer dan te beginnen met de release van al het 2 metersessiemateriaal dat gefilmd werd met de Amerikaanse groep Venice, die hun doorbraak in ons land afdwongen via de 2 metersessies.

Double 2 en Video/Film Express hopen met de serie succesvol aan te kunnen sluiten op de reeks zeer goed verkochte CD's die van de 2 Meter Sessies de afgelopen jaren zijn uitgebracht. Inmiddels hebben artiesten en platenmaatschappijen positief gereageerd op het nieuws van deze samenwerking. Zij worden nu benaderd voor het 'clearen' van rechten.

Om de DVD's extra toegevoegde waarde te geven worden de televisieopnamen in veel gevallen aangevuld met nieuwe interviews, die Kroeske recent gemaakt heeft of binnenkort maakt.

In totaal zijn er 1127 sessies opgenomen voor radio en 338 sessies voor tv.


Recent nieuws van dezelfde bron