:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: STRAWBERRY SHORTCAKE
PERSBERICHT: STRAWBERRY SHORTCAKE
Bron: Fox - Datum: 2004-03-28 - Geplaatst door: Werner
STRAWBERRY SHORTCAKE

De come-bak van het aarbeienmeisje
Het allerliefste meisje keert terug op dvd vanaf 24 maart!

Het verhaal
Strawberry Shortcake, je berry speciale vriendinnetje, neemt je mee op haar eerste avontuur! Strawebrry Shortcake gaat een feestje organiseren voor haar zusje Apple Dumpling. Ze gaat op zoek naar alle dingen die ze nodig heeft om er een groot feest van te maken. Haar zoektocht leidt naar grappige en mooie plekken, zoals Koekjesheuvel, het Chocodiep en Feesthoedjesstad. Ook maakt ze onderweg geweldige, nieuwe vriendinnetjes zoals Orange Blossom, Angel Cake en Ginger Snap. Het zal een berry fijne verjaardag worden.

Megahit uit de jaren '80
Strawberry Shortcake werd geboren in 1980 en groeide uit tot een wereldwijd succes. Het schattige meisje was goed voor drie gouden platen en werd ook een hit op video. Voor deze herintroductie is haar look wat aangepast aan de hedendaagse smaak. Het jurkje en de hoed uit grootmoeders tijd zijn vervangen door een vlotte outfit met shirt en pantalon. En uiteraard verschijnen haar avonturen vanaf nu niet alleen meer op video maar ook op dvd.

Goed gevoel
Veel jonge moeders kennen Strawberry Shortcake nog uit hun kindertijd, toen het aardbeienmeisje nog hun beste vriendinnetje was. Dankzij deze comeback gaat dit snoesje als het ware over van moeder op dochter. In 2004 betekent dat ook dat er een website bijhoort, www.strawberryshortcake.com. Daar kan je de rozige wereld, Strawberryland, van onze jongedame ontdekken, en kennismaken met haar vriendjes, vriendinnetjes en knuffeldieren. De stemmen op de Nederlandse versie zijn van Marlies Somers, Hetty Heijting en Birgit Schuurmans.

Productinformatie
Titel: Hallo, ik ben Strawberry Shortcake
Releasedatum: 24 maart 2004
Genre: Animatie
Leeftijd: AL
Lengte: ca. 45 min.
Beeld: 4:3 (1.33:1)
Talen DVD: Nederlands, Frans, Engels, Duits - Dolby Surround 2.0

Extra's dvd:
• videoclip


Recent nieuws van dezelfde bron