:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BRATZ - THE VIDEO
PERSBERICHT: BRATZ - THE VIDEO
Bron: Fox - Datum: 2004-09-30 - Geplaatst door: Werner
BRATZ - THE VIDEO
Party time met de hipste meiden van Bratz!
Vanaf 20 oktober verkrijgbaar op dvd

Het verhaal
Yasmin, Cloe, Sasha en Jade kunnen nog maar aan één ding denken: het aankomende schoolfeest... Totdat ze op het laatste moment een zeer moeilijke huiswerkopdracht krijgen. Hoe moeten ze nu op hun best verschijnen op het te gekke feest én ook nog eens een supercool werkstuk inleveren? Laat dat maar over aan deze meiden! Ze maken als werkstuk een gaaf filmpje over hun voorbereiding voor het dansfeest. Jaloerse klasgenootjes kunnen hun hun feeststemming niet beïnvloeden. Met hun kleding zetten zij een nieuwe trend en maken het feest helemaal compleet!

De Bratz: Cool en funky
De razend populaire Bratz waar meisjes van zes tot twaalf zo dol op zijn, begonnen hun carrière als poppen die hun mannetje staan als het aankomt op mode, beauty en uiteraard: feesten! Ondertussen hebben ze ook het Internet veroverd en kunnen meiden op www.bratzpack.com aan de slag met de garderobe en make-up van onze jonge sterren.

De Bratz zijn het geesteskind van de getalenteerde spelontwerper van MGA Entertainment, Isaac Larian. Met zijn creatie heeft hij een omwenteling teweeggebracht in de wereld van modieuze poppen. Op zoek naar een cadeautje of attentie voor een jongedame? De wereld van de Bratz brengt fun, muziek en dans in je huis en in de feestjes van de meiden!

Meer informatie over de Bratz poppen kunt u vinden op www.hasbro.be

Koopdvd
Titel: BRATZ: The Video
Releasedatum: 20 oktober 2004
Genre: animatie
Leeftijd: AL
Lengte: circa 60 min.
Geluid: Engels 2.0, Frans 2.0, Nederlands 2.0, Italiaans 2.0

Extra's dvd:
• Verwijderde scène
• Bloopers
• Karaoke
• Muziekvideo
• Spelletjes
• TV-spot

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron