:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MGM >> PERSBERICHT: GET SHORTY S.E.
PERSBERICHT: GET SHORTY S.E.
Bron: MGM - Datum: 2005-02-16 - Geplaatst door: Werner


16 februari 2005
BE COOL GET SHORTY!

's Werelds grootste filmstudio MGM lanceert op 23 maart 2005 weer een toprelease: de 2-Disc Special Edition van Get Shorty. Get Shorty vertelt het verhaal van de verstrengeling van de maffia in de filmbusiness van Hollywood. Get Shorty wordt ter gelegenheid van de eveneens veelbelovende opvolger Be Cool, die volgende maand in première gaat, uitgebracht in een extra coole uitvoering boordevol extra's.

De film Get Shorty gaat over Chili Palmer (John Travolta), die zijn gangsterleven vaarwel zegt. Bij het innen van zijn laatste 'zaak', een gokschuld van een filmproducent, besluit hij zijn eigen droom te gaan verwezenlijken. Vervolgens begint hij in Hollywood een nieuw leven als regisseur. Alles loopt gesmeerd totdat zijn vroegere vrienden, de maffiosi, hem weten te vinden...

Succesvolle film
Get Shorty (1995) is gebaseerd op een van de beste misdaadromans van Elmore Leonard, een bekende Amerika's thrillerauteur. Regisseur Barry Sonnenfeld heeft van zijn spannende maar ook zeer grappige boek een zeer succesvolle actie komedie gemaakt. Get Shorty is bovendien van dezelfde producent als Pulp Fiction: Danny DeVito. De film is bekroond met een Golden Globe voor de beste acteur John Travolta, die op meesterlijke wijze de rol van de hoofdpersoon Chili Palmer vertolkt.

Veel coole extra's
De Special Edition van Get Shorty is een 2-disc uitvoering en dat betekent veel coole en maffe extra's. Zo heeft de DVD geheel in de sfeer van de film een aantal documentaires, lachwekkende bloopers, een verborgen verrassing en audio commentaar van de regisseur. Uiteraard ontbreekt de sneak peek van Be Cool niet op deze unieke DVD van Get Shorty.

Everybody is looking for the next big hit!
Be Cool is het veelbelovende vervolg op Get Shorty. In deze film verlaat Chili Palmer de filmbusiness en besluit manager te worden van een talentvolle zanger. Maar al snel blijkt dat deze zanger banden heeft met de Russische maffia en dat leidt natuurlijk weer tot zeer lachwekkende maffiose situaties. De film belooft, net als Get Shorty, een succes te worden! De film Be Cool gaat op 16 maart in de Belgische bioscopen in première.


Recent nieuws van dezelfde bron