:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MGM >> PERSBERICHT: SPECIES III
PERSBERICHT: SPECIES III
Bron: MGM - Datum: 2005-04-05 - Geplaatst door: Werner
SPECIES III
Enger en sexier dan ooit!

's Werelds grootste filmstudio MGM heeft begin april 2005 weer een topre-lease: Species III. Duizelingwekkende special effects, ijzingwekkende spanning en prikkelende scènes vormen de inzet van dit derde deel in de succesvolle Species-reeks. Species mag zonder twijfel beschouwd worden als één van de meest sexy science fiction films ooit.

Het laatste deel van de Species-trilogie gaat verder waar Species II eindigde: de dood van de illustere en oogverblindende Eve (Natasha Henstridge). Maar de mensheid is nog steeds in gevaar, want tijdens de autopsie blijkt Eve zwanger te zijn geweest. Met haar laatste ademteugen baart zij dochter Sara (Sunny Mabrey) die zich eveneens snel ontwikkelt tot een genetisch perfect, onoverwinnelijk en sexy buitenaards organisme. It runs in the family, want Sara denkt maar aan één ding: zich voortplanten en de aarde bevolken met haar eigen soort... Gedreven door lust laat Sara een spoor van dood en verderf achter zich waarbij ze op de hielen gezeten wordt door een speciaal militair team. Dit kan wel eens de laatste redding van de mensheid zijn…

Extra's
MGM heeft enkele zeer verleidelijke extra’s op de DVD verzameld, waaronder de originele bioscooptrailer, enkele documentaires, een fotogalerie waarbij een kijkje wordt genomen achter de schermen én een verborgen verrassing.

Species III is vanaf 5 april te huur en ligt vanaf 4 mei in de winkels.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron