:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Cine-View >> PERSBERICHT: MET KOK
PERSBERICHT: MET KOK
Bron: Cine-View - Datum: 2005-05-24 - Geplaatst door: Werner
Met trots presenteert Cine-View Publishing de DVD Met Kok. De documentaire is 11 mei 2005 uitgezonden bij de Vara en heeft ruim een half miljoen kijkers getrokken.

In de documentaire Met Kok kijkt Wim Kok terug op zijn leven en zijn werk en leidt je langs belangrijke momenten in onze recente geschiedenis. Niet alleen Srebrenica, maar ook
andere kwesties hebben de politieke carrière van Wim Kok getekend; de WAO-crisis, het huwelijk van Willem-Alexander en Maxima, Pim Fortuyn, kwesties waarbij de eenzaamheid soms zwaar drukte. Kok praat openhartig over zijn emoties tijdens deze kwesties. De oud-premier werkt nu niet zo extreem hard meer, maar rustig is het ook niet. Hij doet nog
klussen voor de EU en zit in commissariaten bij bedrijven als ING, Shell en TPG Post. De gretigheid waarmee hij altijd leert, richt zich nu vooral op cultuur. Hij bezet bestuursfuncties bij onder andere Het Nationale Ballet, het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis. Hij kan genieten en heeft weer tijd voor zijn vrouw en kinderen.

Met Kok is een intrigerende documentaire waarin Ireen van Ditshuyzen Wim Kok zijn eigen verhaal laat vertellen. Met Kok is vanaf 24 mei 2005 te koop via www.dvdview.nl en bij de reguliere dvd-handel.