:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ELEKTRA
PERSBERICHT: ELEKTRA
Bron: Fox - Datum: 2005-09-01 - Geplaatst door: Werner
ELEKTRA
Dodelijke actie met een supersexy Jennifer Garner
Te huur en te koop vanaf 13 september

Een dodelijke blik ... Jennifer Garner is geboren om te vechten en getraind om te doden!

Het verhaal
In deze spectaculaire actiefilm, gebaseerd op een Marvel Comic (zoals X-Men, Spiderman, The Fantastic Four), speelt superster Jennifer Garner (Daredevil, Alias) een sexy heldin die bewijst dat good looks dodelijk kunnen zijn. Na het herstel van haar bijna fatale verwondingen in Daredevil, leeft Elektra (Garner) als een eenzame en uiterst koele moordenares. Door gebruik te maken van haar bijzondere talenten, moet zij als laatste opdracht haar nieuwe buren, Mark Miller en zijn dochter Abby, uitschakelen. Maar instinctmatig besluit de mooie moordenares haar prooien te redden van de ninja's van 'The Hand'. Het ultieme gevecht tussen Goed en Kwaad begint... Geniet van een spectaculaire actiefilm met indrukwekkende speciale effecten!

Krachtige beelden
Wat deze film onderscheidt van andere films die zijn afgeleid van comics, is de overtuigende uitwerking van het hoofdpersonage. De emoties, de kracht en de stijl van Elektra zijn feilloos in beeld gebracht door regisseur Rob Bowman. Deze regisseur zette enkele jaren terug ook zijn naam onder Reign Of Fire, maar verwierf vooral bekendheid met zijn televisiewerk, met name als regisseur van de X-Files.

Knappe effecten & game
Elektra valt op met zijn knappe choreografie van de gevechtsscènes. Met name de actiescène met de ninja's is aangrijpend, en het effect ervan wordt nog versterkt door de claustrofobische setting. De filmische stijl met zijn verwijzingen naar het comic-genre zal liefhebbers ten zeerste aanspreken! Wie zelf zijn reflexen wil testen, kan dat doen in de spannende 'ninja assasin' game. Surf naar www.fox.be/elektra en kijk of je je mannetje kan staan!

Sterke cast
Elektra heeft een ijzersterke cast. Hoewel de rol van Elektra niet gemakkelijk te vertolken is, zijn de kijkers na enkele minuten volledig in de ban van de stijl van Jennifer Garner. De rol is haar op het lijf geschreven en ze schittert zowel in de emotionele als de actievolle stukken. Terence Stamp (Star Wars Episode 1, Superman 1 & 2, The Limey, Dead Fish) is erg goed in de rol van Stick, een blinde maar te vrezen meester in gevechtssporten. Goran Visnjic kennen we al uit E.R. en zijn knappe prestatie in The Deep End. Opnieuw zet deze Kroatische acteur een opmerkelijke acteerprestatie neer.

Productinformatie
Releasedatum: huur 13 september, koop 14 september
Genre: actie / fantasy
Leeftijd: 16
Lengte: circa 93 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Engels DTS 5.1 (koop);
Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (huur)
Ondertitels: Nederlands, Engels (koop), Frans (huur);

Extra's dvd(koop):
• Verwijderde scènes:
- "Sai Approach"
- "Rounding Up The Troops" (met optioneel audiocommentaar van Rob Bowman)
- "Come Back To Me"
• Het maken van Elektra
• Elektra: Incarnaties
• Blik op Daredevil Director's Cut


Recent nieuws van dezelfde bron