:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> NIEUWSBERICHT: EINDEJAARSWEDSTRIJD FOX
NIEUWSBERICHT: EINDEJAARSWEDSTRIJD FOX
Bron: Fox - Datum: 2006-11-07 - Geplaatst door: Werner
WIN JE HUIS VOL DVD'S EN TAL VAN ANDERE SUPERPRIJZEN
De grootste studio's, de grootste acties
20th Century Fox distribueert vanaf nu ook de films van MGM!

Fox distribueert vanaf nu ook de films uit de MGM-catalogus en viert dit met de grootste promotie van het najaar! De hoofdprijs bestaat uit de totale Fox- en MGM-catalogus: meer dan 500 dvd's in één keer bij je thuis geleverd! Of een complete thuisbioscoop met plasma-tv en hoogwaardige componenten. En er valt nog veel meer moois te winnen.

Groots opgezette campagne
Omdat het gezamenlijke aanbod van de Fox- en MGM-catalogus een unieke combinatie is voor alle filmliefhebbers, maakt Fox Home Entertainment er een echt filmfeest van, met en actie die elke rechtgeaarde filmliefhebber doet wegdromen! Tot het einde van het jaar kan iederen prachtige prijzen winnen door mee te doen aan deze actie.

De grootste promotie van het najaar!
Vanaf oktober is het uitkijken naar de actiesticker die aanwezig is op geselecteerde Fox- en MGM-producten zoals
• Big Deal dvd's, (40 titels, verkrijgbaar vanaf 4 oktober)
• Box sets (28 titels, verkrijgbaar vanaf 29 november)
• Budget dvd's (34 totels, verkrijgbaar vanaf 6 december)
In totaal dus meer dan 180 titels die meedoen aan deze promotie!

Fantastische prijzenpot!
De prijzen spreken voor zich
• 20 x het complete assortiment van 20th Century Fox Home Entertainment en MGM Home Entertainment (meer dan 500 dvd's)
• 5 x plasma TV inclusief home cinema set
• 10 x plasma TV
• 50 x dvd-speler
• 100 x pakket van 10 top-dvd's

Hoe meedoen?
Op elk van de deelnemende producten vind je een actiesticker. Met de code op de actiesticker kun je op de website www.jehuisvoldvd.com onmiddellijk meedoen aan de actie!

Onweerstaanbare films met actiesticker
In het enorme aanbod van Fox en MGM-titels vindt iedereen een film die bij zijn voorkeur past. Zo kun je in oktober in de succesvolle Big Deal-reeks schitterende titels mét actiesticker terugvinden als Carrie, de horrorklassieker, het prachtige Passage To India, Oscarwinnaar Walk The Line, de animatietopper Robots en het muzikale Last Waltz. Vanaf november komen daar bijvoorbeeld A Bridge Too Far, Raging Bull, The West Side Story, The Omen 30th Anniversary Edition en Mr. And Mrs. Smith bij in prachtige 2-disc Special Edition uitgaves. In de prachtige box sets vind je de beste films in de meest uiteenlopende genres tegen zoals de Romantic Comedy Collection en de World At War collectie. Tevens krijgen de grootste Hollywoodsterren hun eigen collecties zoals Angelina Jolie en Tom Hanks! Het feestelijke december gaan we in met bijvoorbeeld It's A Very Merry Muppet Christmas, Supernova en Two Moon Junction. En Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit de vele tientallen titels die behalve uren kijkgenot, ook uitzicht bieden op fantastische prijzen!


Recent nieuws van dezelfde bron