:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 8
PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 8
Bron: Fox - Datum: 2006-11-26 - Geplaatst door: Werner
THE SIMPSONS SEIZOEN 8
Schitterende collector's 4 dvd box van de ultieme cultreeks!
Verkrijgbaar vanaf 29 november op dvd

Ook dit achtste seizoen van het prettig gestoorde gezin uit Springfield staal bol van krankzinnige humor, scherpe satire en vette knipogen die niets of niemand ontzien. Zak samen met Homer diep weg in het bankstel, drankje en lekker foute snacks binnen handbereik. En geniet van de onvolprezen, onovertroffen humor van The Simpsons!

Seizoen 8
In dit achtste seizoen speelt Albert Brooks de relaxte boosdoener Hank Scorpio, Bart bindt opnieuw de strijd aan met zijn net wat minder slechte tegenstrever Hugo. En Lisa raakt dan weer stapelverliefd op Nelson Muhtz. Homer, altijd in voor nieuwe kicks, werkt een chilipepertje uit Guatemala naar binnen, en beleeft de trip van zijn leven. Zo ontmoet hij een hallucinerende coyote met de formidabele baritonstem van Johnny Cash. Het is maar een greep uit de waanzin die bij de Simpsons familieleven heet, en waarvan U in alle veiligheid kunt genieten.

Schitterende collector's box in limited edition
Maggie, de jongste telg van onze fijne familie, mag deze keer haar hoofd lenen voor de geweldige box waarin deze dvd's zitten opgeborgen. Een schrijn vol goede smaak, het nieuwe pronkstuk van uw dvd-collectie, of een geweldig cadeau om uw vrienden uren zorgeloos kijkgenot te schenken. Er snel bij zijn is de boodschap, want er komt slechts een beperkt aantal exemplaren van deze prachtbox op de markt.

The Movie: hij komt eraan
We hebben het al meermaals aangekondigd, maar ondertusse krijgt de enige echte Simpsons-langspeelfilm ook écht vorm. In de zomer van 2007 gaat het meesterwerk in première in de Amerikaanse bioscopen. Onder de stemmen zien we vertrouwde namen van Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy CArtwright en Yeardley Smith. Wie Simpsons The Movie even intikt in Google, zal merken dat er al teasers beschikbaar zijn op het net. Even geduld dus nog!

De Simpsons in stripversie
Overigens kunnen we ook met de regelmaat van een goed geoliede klok van de Simpsons genieten in de strips van uitgeverij Mezzanine. De 34e aflevering in de Simpsons-reeks is verschenen op 22 november.

De Simpsons op Top Trumps!
Top Trumps, kent U ze al? Deze nieuwe kaarten zijn een echte rage en de Simpsons geven er - U dacht het al - een extra waanzinnige dimensie aan. Bij elke 'Maggie box' zit een exclusieve Top Trump kaart die nergens anders verkrijgbaar zal zijn. Extra leuk voor de jonge verzamelaars.

Productinformatie
Titel: The Simpsons seizoen 8
Releasedatum: 29 november 2006
Genre: animatiekomedie
Leeftijd: 6 jaar
Menu's: Engels, Frans
Geluid: Dolby Digital 5.1 Engels, Frans
Beeld: 4x3
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Grieks, Portugees

Extra's:
• Introductie van Matt Groening
• Audiocommentaar op alle afleveringen
• "Homer in the Third Dimension" featurette
• Animatie showcases
• Geïllustreerd commentaar
• Originele tekeningen
• Verwijderde scènes
en nog veel meer...


Recent nieuws van dezelfde bron