:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE OMEN 666
PERSBERICHT: THE OMEN 666
Bron: Fox - Datum: 2006-12-14 - Geplaatst door: Werner
THE OMEN 666
Een angstaanjagende topfilm!
Verkrijgbaar vanaf 6 december

The Omen 666 is een razend spannende remake van de klassieker uit 1973. Een must-see voor alle filmliefhebbers en fans van angstaanjagende thrillers. Heerlijk samen griezelen voor de thuisbioscoop!

Het verhaal
Robert Thorn, een Amerikaanse diplomaat in Rome, is opgelucht wanneer hij aan zijn vrouw kan vertellen dat ze uiteindelijk, na verschillende vruchteloze pogingen, een zoon op de wereld heeft gezet. Maar naarmate Damien opgroeit, wordt het duidelijk dat het hier om een buitengewoon kind gaat. Waar hij komt stijgt het aantal mysterieuze sterfgevallen en sinistere waarschuwingen. Thorn ziet in dat de geboorte van zijn zoon, op het 6de uur van de 6de dag van de 6de maand geen toeval is en dat er in hem een angstaanjagend geheim schuilgaat...

Knappe remake verschijnt op symbolische datum
Deze nieuwe Omen-film verschijnt met een knipoog op 6 december 2006, niet alleen de dag van de Sint maar ook een verwijzing naar het getal 666, het teken van Satan. Deze remake volgt trouw de originele versie van 1973, die sequels kende in 1978 (Damien: Omen II), 1981 (Omen III: The Final Conflict) en 1991 (Omen IV: The Awakening). Overigens verschijnen deze cult-klassiekers binnenkort opnieuw als Ultimate Edition.

Sterke cast
Net als in 1973 zien we Mia Farrow opduiken, ditmaal in de rol van Mrs. Barrow. Mia Farrow is niet enkel één van de lievelingsactrices van Woody Allen. Als Rosemary in de klassieker Rosemary's Baby liet ze haar talent voor diabolische thrillers al blijken. Ook Julia Stiles (Mona Lisa Smile, The Bourne Identity, Hamlet) en Liev Schreiber (Scream I-II-III, Sphere, Kate & Leopold) zetten doorleefde vertolkingen neer.

Productinformatie
Titel: The Omen 666
Releasedatum: 5 december 2006 (huur), 6 december 2006 (koop)
Genre: Horror-thriller
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 106 min.
Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS
Beeld: 16x9, 1.85:1
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels

Extra's dvd (enkel koop):
• Audiocommentaar van regisseur John Moore, producer Glenn Williamson en editor Dan Zimmerman
• Featurettes:
- Abbey Road sessies
- Openbaring 666
- Verlengde scènes
- Openingsmis
- Originele bioscooptrailers


Recent nieuws van dezelfde bron