:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: X-MEN THE LAST STAND
PERSBERICHT: X-MEN THE LAST STAND
Bron: Fox - Datum: 2006-12-14 - Geplaatst door: Werner
X-MEN 3: THE LAST STAND
Spectaculaire actie en schitterende special effects!
Verkrijgbaar op dvd vanaf 1 december

Ervaar de overweldigende kracht van de X-Men, met nieuwe strijders zoals Angel, Beast, Juggernaut en Colossus in dit explosieve laatste deel. X-Men: The Last Stand dompelt je onder in een wereld vol adembenemende actie die je aan het scherm gekluisterd houdt!

Het verhaal
Na de ontdekking van een controversieel geneesmiddel staan de mutanten voor de keuze: hun bovenmenselijke krachten behouden of hun unieke gaven opgeven en 'normaal' worden. Wanneer de vreedzame mutantenleider Charles Xavier (Patrick Stewart) met zijn militante tegenhanger Magneto (Ian McKellen) in conflict komnt, maakt iedereen zich op voor de strijd die aan alle oorlogen een einde zal maken!

Knappe cast
Regisseur Brett Ratner verzamelde voor dit derde deel van de X-Men-saga opnieuw een ijzersterke cast. Ian McKellen (Magneto) en Patrick Stewart (Xavier) vertolken met brio hun aan elkaar tegengestelde personages. Halle Berry, ooit nog een adembenemende Bond-girl, zorgt voor een overtuigende vertolking van Storm.

Famke Janssen
Famke Janssen (Amsterdam, o1964) speelt al weer voor de derde keer mee in een X-Men-film, deze keer in de rol van Phoenix. In interviews vertelt Janssen hoe ze zich volledig kan terugvinden in de verhaallijnen van de X-Men, waarin tolerantie en diversiteit prominent aanwezig zijn. Haar doorbraak als topactrice heeft ze te danken aan haar vertoliing van de sluwe Xenia in de James Bond-thriller Goldeneye. In 1992 kreeg ze haar eerste belangrijke rol in Fathers And Sons van Jeff Goldblum. Famke Janssen begon haar carri่re als fotomodel in Nederland. In 1984 bracht een opdracht van Chanel haar naar New York, waar ze nu nog woont. De catwalk verliett ze echter al voor haar vijfentwintigste om literatuur-en acteerstudies te volgen.

Knipoog naar de realiteit
Wie overeenkomsten zoekt met belangrijke thema's uit onze actualiteit, zal het makkelijk hebben. In het scenario zitten heel wat knipogen en dubbele bodems. Stamcelonderzoek, vuurwapens, sociale diversiteit of een volledige make-over, het komt allemaal aan bod! Dit actiespektakel brengt herkenbare ethische vragen op een originele manier onder de aandacht.

De X-Men Comics
X-Men is gebaseerd op stripverhalen van de jaren '60, en zijn het geesteskind van Stan Lee, de oprichter van Marvel Comics. De strips behoren tot de meest verkochte ter wereld en zijn beschikbaar in 22 talen. Het thema dat altijd terugkeert is de tolerantie voor andere rassen. 'Het andere ras' in de strips bestaat over het algemeen uit mutanten 'superheroes' en duistere figuren met superkrachten die gewone mensen angst aanjagen.

Koop-dvd in twee uitvoeringen
X-Men: The Last Stand is verkrijgbaar zowel als single- en dubbel-dvd. De dubbel-dvd biedt tal van extra's die liefhebbers van actie en fantasy niet zouden mogen missen. Een prima geschenktip met de feestdagen voor de deur.

Productinformatie
Titel: X-Men: The Last Stand
Releasedatum: 28 november 2006 (huur), 1 december 2006 (koop 1-dvd en 2-dvd)
Genre: Actie-fantasy
Leeftijd: 12
Lengte: ca. 100 min.
Geluid: Engels, Frans DOlby Digital 5.1 (huur); Engels 6.1 DTS-ES, Engels 5.1 Dolby Digital (koop); Engels Dolby Surround 2.0 (disc 2)
Beeld: 2.40:1, 16:9
Menu dvd: Nederlands, Frans (niet op de 2-dvd), Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans (niet op de 2-dvd), Engels; Engels, Nederlands, Spaans, Deens, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Portugees, Zweeds (disc 2)

Extra's:
• Pilot-aflevering Prison Break (enkel huur)

Disc 1: (enkel koop):
• Audiocommentaar van regisseur Brett Ratner en schrijvers Zak Penn en Simon Kinberg
• Audiocommentaar van producer Avi Arad, Lauren Shuller Donner en Ralph Winter
• 22 verwijderde sc่nes met optioneel audiocommentaar
• 3 alternatieve eindes
• Sneak preview: The Simpsons Movie, Eragon

Disc 2:
• 4 featurettes
• Character stills - X-Men
• 7 vignettes
• 4 blogs
• Concepten, storyboards en modellen
• Animatie-galerij
• X-Men trailers


Recent nieuws van dezelfde bron