:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: SINKING OF JAPAN
PERSBERICHT: SINKING OF JAPAN
Bron: Fox - Datum: 2007-04-07 - Geplaatst door: Werner
SINKING OF JAPAN
The end of the world is near
Er is een mirakel nodig om te overleven...
Verkrijgbaar op huur-dvd vanaf 24 april.

Ergens in de toekomst - misschien morgen? - zullen 127 miljoen Japanners hun ergste nachtmerrie beleven. Eén man moet zijn leven wagen om de vrouw en het land waarvan hij houdt te redden...

Het verhaal
Japan heeft net zijn doodvonnis ontvangen. In minder dan een jaar zal het eiland wegzinken! Aardbevingen, vloedgolven en vulkaanuitbarstingen zullen het land vernietigen en miljoenen dakloos maken en dood achterlaten. Japans enige hoop ligt in één plan en in één man!

Angstaanjagend realisme en geweldige special effects! Sinking Of Japan biedt een nooit geziene confrontatie met een natuurramp zoals we er nog geen hebben meegemaakt. Het realisme is adembenemend en de uitbeelding van de vernietigende kracht van de natuur heeft grote indruk nagelaten bij het Aziatische publiek. In deze film van topkwaliteit zijn de ultramoderne special effects angstaanjagend echt: een niet te missen filmervaring!

Kwetsbaar Japan
Japan is een langgerekte eilandengordel die zich uitstrekt voor het Aziatische vasteland. Het land is heel kwetsbaar voor natuurrampen. Lichte aardbevingen komen er tot honderden malen per jaar voor. Daarnaast zijn er ook de werkende vulkanen en de risico's van tsunami's die de bevolking bedreigen.

Productinformatie huur-dvd
Titel: Sinking Of Japan
Releasedatum: 24 april 2007
Genre: rampenfilm
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 130 min.
Geluid: Japans Dolby Digital 5.1
Beeld: 2.35:1 / 16x9
Menu: Nederlands
Ondertiteling dvd: Nederlands


Recent nieuws van dezelfde bron