:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURTITELS JUNI 2007
PERSBERICHT: HUURTITELS JUNI 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-04-22 - Geplaatst door: Werner
Elke week weer blijkt dat 1 op elke 10 gehuurde DVD's het RCV-logo draagt en wij verwachten dat dit aantal de komende maanden gaat groeien. Sterke releases, grootste consumentenacties rond de titels, goed vertegenwoordigd in elke videotheek en natuurlijk aantrekkelijk artwork zodat de klanten van de winkels zeker het RCV-product zullen gaan huren. Daarnaast bieden wij een window naar de koop-DVD zodat men altijd eerst exclusief het product kan huren.



TEXAS CHAINSAW MASSACRE: THE BEGINNING

"Het ontstaan van de moordende Leatherface is gruwelijk goed!"
"Shocking, Cruel and Entertaining!"

Dean en Eric stappen met hun vriendinnen Chrissie en Bailey in de auto voor een road trip. De lol is snel voorbij als ze crashen met biker Alex. Chrissie, door het ongeluk uit de auto geslingerd, ziet vanuit de bosjes hoe de toegesnelde sheriff de gewonde Alex in koelen bloede vermoordt en de anderen in zijn patrouillewagen vast zet. Het gevangen drietal wordt overgeleverd aan de grillen van de bizar brute familie van de sheriff. Deze familie leert hun zoontje, Leatherface, net de vele toepassingen van de kettingzaag. Chrissie zou de enige redding kunnen zijn ...

Producent: Michael Bay (Armageddon, Pearl Harbor, The Island)
Cast: Jordana Brewster (The Faculty, The Fast And The Furious), Taylor Handley (CSI: Las Vegas, Dawson's Creek, The O.C.), Diora Baird (Wedding Crashers, Hot Tamale), Andrew Bryniarski (The Texas Chainsaw Massacre)
Release huur-DVD op 8 mei



THE TREATMENT

"A Comedy about life, love... and escaping your shrink."

Deze jonge leraar zal het nooit ver schoppen; Jake Singer spreekt niet met zijn vader, is verlaten door zijn vriendin en een emotioneel wrak sinds de dood van zijn moeder. Hij is voorbestemd tot een leven van middelmatigheid. Maar als hij hulp zoekt bij therapeut Morales, verandert zijn leven snel. Hij ontmoet de mondaine Allegra: bloedmooi, interessant, rijk en vooral gek op hem… Zijn wereld staat op z'n kop en hij moet het maar weer op orde zien te krijgen voor er echt ongelukken gebeuren...
Release huur-DVD op 8 mei



TENACIOUS D. IN THE PICK OF DESTINY

Hilarisch, Verrassend en Vet Cool.

Jack Black en Kyle Glass nemen je mee op een reis, die nog zwaarder en magischer is dan alle drie delen van Lord Of The Rings bij elkaar! JB zou heel graag een rocker als Jimmy Page of Ozzy Osbourne willen zijn. Als hij KG tegenkomt weet hij het zeker: zij worden samen de allerbeste rockband aller tijden: Tenacious D! En om het geluk een handje te helpen besluiten ze om een magisch gitaarplectrum te stelen uit 'The Rock and Roll Hall of Fame', de meest heilige plek voor elke echte rocker! Wat volgt is een zware, bizarre en humoristische tocht dwars door Amerika... Met hilarische cameo's van Tim Robbins, Ben Stiller en Meat Loaf.

Cast: Jack Black (High Fidelity, Shallow Hal, King Kong), Kyle Gass (Shallow Hal), Ben Stiller (There's Something About Mary, Meet The Parents), Tim Robbins (Top Gun, High Fidelity, Mystic River)
Release huur-DVD op 15 mei



DELIVER US FROM EVIL

"Een complete portret van een moeilijk bloot te leggen fenomeen"

In Amerika zijn 3.500 priesters pedofiel.
Ze verkrachtten meer dan 100.000 kinderen.
En de Katholieke Kerk stond het toe.

Deze schokkende, bekroonde documentaire nagelt één van de daders eindelijk aan het kruis. Priester Oliver O'Grady is een seksueel roofdier. Hij heeft het voorzien op kleine kinderen. Soms pas negen maanden oud. Hoeveel kinderen hij heeft verkracht is niet bekend, maar het zijn er véél. En geloof het of niet: de Katholieke Kerk wist alles... en beschermde hem. Nu durven zijn getraumatiseerde slachtoffers eindelijk te praten. Hun bloedstollende verhalen worden afgewisseld met de getuigenis van het monster zelf. U weet niet wat u ziet...

Vanaf 5 juni te huur op DVD



DOA - DEAD OR ALIVE

"They have the looks that kill... Wanna play?"

Ze zijn bloedmooi en keihard: de vier vetste martial arts babes ter wereld! Het sexy kwartet doet mee aan een super spectaculair martial arts toernooi op een tropisch eiland: "Dead or Alive". De hoofdprijs: tien miljoen dollar. Maar dat vinden de meiden niet eens het belangrijkste: een verdwenen broer moet worden gevonden, de diefstal van de eeuw moet worden gepleegd en ze moeten een onoverwinnelijke vijand verslaan. Al snel is het geen spelletje meer en gooien de kanjers alles in de strijd wat ze hebben. Eén ding is zeker: dit paradijs verlaten ze dood of levend... Wáánzinnige martial-arts actie, een ongelooflijke tropisch eiland en goddelijke babes. Wat wil je nog meer?!!!

Vanaf 5 juni te huur op DVD

UIT HET ARCHIEF