:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURRELEASES OKTOBER 2007
PERSBERICHT: HUURRELEASES OKTOBER 2007
Bron: RCV - Datum: 2007-09-18 - Geplaatst door: Werner
Dé huurknaller voor dit najaar verschijnt binnenkort op DVD: Next! Nicholas Cage en Jessica Biel schitteren in deze superspannende actie topper van de schrijvers van Minority Report. Een heel andere topfilm is Fracture, een geniale thriller met schitterende rollen van Anthony Hopkins en Ryan Gosling. De epische avonturenfilm Alatriste, met Viggo Mortensen in de hoofdrol, en de spannende thriller Civic Duty maken de line-up voor de maand oktober compleet.

NEXT
Illusionist Chris Johnson (Nicolas Cage) kan steeds twee minuten in zijn eigen toekomst kijken. Hij voorziet dus ook dat rechercheur Ferris (Julianne Moore) zijn hulp zal afdwingen om een aanslag met een atoombom te voorkomen. Chris is vroeger zo vaak onderzocht dat hij niet weer voor proefdier wil spelen. Door steeds verschillende toekomstscenario's in zijn hoofd te laten voorbij komen is hij een ongrijpbare tegenstander. Met de aantrekkelijke Liz (Jessica Biel) slaat hij op de vlucht. Maar als, naast de politie, ook de terroristen achter hem aankomen, heeft Chris geen keus meer...

Regie: Lee Tamahori (Along Came A Spider, Die Another Day)
Cast: Nicholas Cage (Face/Off, 8MM, Matchstick Men, Lord Of War, Ghost Rider), Julianne Moore (The Fugitive, Hannibal, The Hours, Children Of Men), Jessica Biel (The Texas Chainsaw Massacre, Blade: Trinity, The Illusionist)

Te huur vanaf 2 oktober 2007FRACTURE

Ted Crawford (Anthony Hopkins) is ijs- en ijskoud. Als hij ontdekt dat zijn vrouw vreemd gaat schiet hij haar kalm door haar hoofd en belt rustig de politie. De jonge, succesvolle aanklager Willy (Ryan Gosling) denkt dat hij de zaak binnen een week rond heeft. Maar dan onthult Crawford in de rechtbank dat de agent die hem arresteerde de minnaar was van zijn vrouw. En Crawford heeft geen spoortje bewijsmateriaal achter gelaten. Helemaal niets. Ze moeten Crawford vrij laten en Willy bijt zich vast in de zaak. Er ontstaat een ijzingwekkend kat-en-muisspel en de briljante Crawford is aan de winnende hand. Willy staat op het punt de zaak, en daarmee zijn toekomst, genadeloos te verliezen. Ergens moet er een barst zitten in het briljante plan van Crawford. Maar weet hij het te vinden? Fracture is een geniale thriller waarin Anthony Hopkins, voor het eerst sinds The Silence Of The Lambs, weer vreselijk eng is.

Regie: Gregory Hoblit (Primal Fear, Fallen, Frequency, Hart's War)
Cast: Anthony Hopkins (The Silence Of The Lambs, Nixon, Red Dragon), Ryan Gosling (The Notebook, Murder By Numbers), David Strathairn (Sneakers, L.A. Confidential, Good Night And Good Luck)

Te huur vanaf 23 oktober 2007ALATRISTE

Alatriste: een indrukwekkend epos aan het eind van de Tachtigjarige Oorlog. Het machtige Spaanse rijk beleeft zijn nadagen. We volgen de jarenlange strijd van één man, Diego Alatriste (Viggo Mortensen), tegen de Nederlanders, de Fransen, de complotten van de Katholieke Kerk en de corruptie aan het Spaanse hof. Van guerillaoorlog in Vlaanderen en verraad in Spanje, via de val van Breda naar de slagvelden van Frankrijk. Het gevecht van een held tegen nietsontziende vijanden en voor de liefde van zijn leven.

Een epische film over liefde en trouw, met Viggo Mortensen ('Aragorn' in The Lord Of The Rings) en Elena Anaya (Van Helsing, Hable Con Ella). Winnaar van drie Goya Awards, de belangrijkste Spaanse filmprijzen. Met verpletterend mooi camerawerk en kostuums. Ook met Nederlands gesproken rollen.

Regie: Agustin Diaz Yanes (Nobody Will Speak Of Us When We're Dead, Sin Noticias De Dios)
Cast: Viggo Mortensen (The Lord Of The Rings Trilogie, A Perfect Murder, A History Of Violence), Javier Camara (Lucia Y El Sexo, Hable Con Ella, La Mala Educación, The Secret Life Of Words), Eduardo Noriega (Abre Los Ojos, Burning Money, Che Guevara)

Te huur vanaf 2 oktober 2007CIVIC DUTY

Eén man vecht de 'War on Terror' uit... In zijn eigen flatgebouw. Terry is een gewone accountant, die na 9/11 zijn baan verliest. Hele dagen brengt hij door in zijn appartement, bladerend in de krant, met de televisie aan op de achtergrond. En het TV nieuws gaat de hele dag over slechts één ding: de strijd tegen het terrorisme. Dan valt het Terry op dat zijn Arabische buurjongen merkwaardige gewoontes heeft: hij is tot laat op, zet midden in de nacht het huisvuil buiten en er komen veel Arabische mannen over de vloer. Terry begint te vermoeden dat hij naast een terrorist woont. De FBI neemt hem niet serieus, maar het gedrag van de buurjongen wordt steeds vreemder. Er zijn twee verschrikkelijke mogelijkheden: of Terry is zwaar paranoïde, of... hij heeft gelijk. Hij neemt geen enkel risico en komt in actie...

Regie: Jeff Renfroe (One Point O (aka Paranoia: 1.0))
Cast: Peter Krause (The Truman Show, We Don't Live Here Anymore en TV:Six Feet Under), Richard Schiff (Se7en, Deep Impact, I Am Sam, People I Know, Ray), Kari Matchett (Angel Eyes, Cube 2: Hypercube en TV: "Invasion")

Te huur vanaf 2 oktober 2007