:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: PROMOTIE TELEVISIESEIZOENEN
PERSBERICHT: PROMOTIE TELEVISIESEIZOENEN
Bron: Fox - Datum: 2008-01-09 - Geplaatst door: Werner
De beste tv-series voor de beste prijs!
Angel, Buffy the Vampire Slayer en The X-Files
verkrijgbaar vanaf 2 januari wel heel voordelig!

BUFFY THE VAMPIRE SLAYER

Buffy is een ijzersterke avontuurlijke tv-reeks met snelle, goed onderbouwde plots en leuke actie. Buffy maakte vampieren terug populair en werd een van de sterkste reeksen uit de jaren negentig. Welke man droomt er niet van de mooie hoofdactrice en vampierenbestrijdster Sarah Michelle Gellar... Ontdek opnieuw de charme van Buffy!

Productinformatie:
7 seizoenen, 6 discs per seizoenANGEL
Angel, de sexy vampier

Angel (David Boreanaz) is een eeuwenoude vampier wiens geweten begint op te spelen. Zijn personage komt ook voor in Buffy, maar hij verlaat Sunnydale en z'n geliefde Buffy om in Los Angeles zielen te redden. Z'n aanvankelijk eenzame bestaan wordt opgefleurd door het gezelschap van een andere vluchteling van Sunnydale, Cordelia Chase (Charisma Carpenter) die ervan droomt carrière te maken in Hollywood. Tegenwoordig schittert David Boreanaz ook in de succesvolle en immens populaire TV-serie Bones. Angel is een topreeks voor een topaanbieding!

Productinformatie:
5 seizoenen, 6 discs per seizoen.THE X-FILES
De kracht van de X-Files

Van 1994 tot 2001 werd de X-Files meer dan vijftig keer genomineerd voor een Emmy Award, een bekroning die de topreeks ook maar liefst vijftienmaal binnenhaalde. De serie won ook vijf Golden Globes en werd er twaalf keer voor genomineerd. De X-Files is een grote inspiratiebron geweest voor latere tv-reeksen zoals Millennium en CSI. Tevens zal er in de zomer van 2008 een nieuwe X-Files film in de bioscopen gaan verschijnen. Genoeg redenen om nu de seizoenen in huis te halen voor deze aantrekkelijke prijs!

Productinformatie:
9 seizoenen, 6 of 7 discs per seizoen.


Recent nieuws van dezelfde bron