:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BONES & BOSTON LEGAL SEIZOEN 2
PERSBERICHT: BONES & BOSTON LEGAL SEIZOEN 2
Bron: Fox - Datum: 2008-03-07 - Geplaatst door: Werner
BONES & BOSTON LEGAL SEIZOEN 2
Nieuw op dvd! De beste crime-& legal-series!
Verkrijgbaar vanaf 19 maart 2008

Ook dol op intelligente crime & legal tv-series? Bones en Boston Legal werden veelvuldig beloond met nominaties en bekroningen. Spanning, drama, romantiek en onweerstaanbare humor: maak je klaar om vol te genieten van de allerbeste tv-producties!

BONES: HET VOLLEDIGE TWEEDE SEIZOEN
In dit tweede seizoen van Bones zien we Emily Deschanel (Glory Road, The Alamo, Cold Mountain) weer in pure topvorm als forensisch antropologe. Zij is een buitenbeentje, een tikje excentriek, maar met een groot hart en op zoek naar genegenheid. FBI-agent David Boreanaz, welbekend als de vampier uit de series Buffy en Angel, ziet zichzelf nog altijd als dé man om de mooie antropologe in zijn warmte te laten delen ... Het wetenschappelijke kader waaraan Bones refereert is niet uit de lucht gegrepen maar op feiten gebaseerd. De serie gaat uit van de boeken van Kathy Reichs, een forensisch pathologe en auteur van een reeks bestsellers. Achter de schermen treedt ze op als consultant om over de wetenschappelijke correctheid te waken.

Productinformatie
Releasedatum: 19 maart 2008
Genre: TV-serie
Leeftijd: 12
Lengte: Ca 17 u
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 (1.78:1), DVD-9
Menu: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels

Extra's dvd:
• Audiocommentaar bij diverse afleveringen
• Verwijderde scènes
• Featurettes:
- Een compilatie van de nieuwe elementen
- De digitale illusies van Bones
• BloopersBOSTON LEGAL: HET VOLLEDIGE TWEEDE SEIZOEN
Het tweede seizoen van Boston Legal volgt opnieuw de gebeurtenissen in het exclusieve advocatenkantoor Crane, Poole & Schmidt uit Boston. Drama, romantiek en vlijmscherpe humor houden elkaar in evenwicht. Boston Legal werd bekroond met twee Emmy awards, waarvan één voor beste hoofdacteur en de serie won ook een Golden Globe. In de cast zien we topnamen als Emmy Award-winnaars James Spader, Candice Bergen en William Shatner verschijnen. James Spader kennen we van rollen in Less Than Zero, Wall Street, Secretary en Shadow Of Fear. Candice Bergen liet haar grote talent al opmerken in 1966 aan de zijde van Steve McQueen in The Sand Pebbles. William Shatner is natuurlijk de man achter het bekende gezicht van Star Treks Captain Kirk.

Productinformatie
Releasedatum: 19 maart 2008
Genre: TV-serie
Leeftijd: AL
Lengte: Ca 21 uur
Geluid: Engels, Frans, Spaans 2.0 Surround
Beeld: 16 x 9 (1.78) : DVD-9
Menu: Engels, Frans, Spaans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Frans, Engels, Spaans

Extra's dvd:
• Featurettes:
- De juridische taal: de conversaties in Boston Legal
- Het gezicht van Boston Legal: Achter de schermen
Gehaaide klasse van Shark
Wie een van deze series aanschaft, krijgt nu zelfs gratis een extra episode van het fantastische Shark cadeau, een schitterende serie met James Woods in een ijzersterke vertolking. Ontdek Shark nu al op dvd in avant-première! In juni verschijnt het eerste seizoen van Shark op koop-dvd.

Vroegere seizoenen tegen topprijzen
Ook het eerste seizoen van Bones is nog te verkrijgen en dat tegen een superaantrekkelijke prijs: ideaal voor wie zijn collectie volledig wil maken of als waardevol cadeau! Voor Boston Legal geldt hetzelfde: het eerste seizoen is beschikbaar: een gouden kans!

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron