:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: FAMILY GUY: BLUE HARVEST
PERSBERICHT: FAMILY GUY: BLUE HARVEST
Bron: Fox - Datum: 2008-04-17 - Geplaatst door: Werner
FAMILY GUY: BLUE HARVEST

Comedy op dvd: de beste humor komt uit op één april!
Dé geweldige Star Wars parodie!
En en andere toppers als My Name Is Earl, Dharma & Greg, Arrested Development, Addams Family

De Volledige seizoenen, op dvd verkrijgbaar vanaf - no kidding - 1 april!

Family Guy Blue Harvest: Feel the Farce!
Deze hilarische Family Guy parodie op Star Wars werd gemaakt met de goedkeuring van George Lucas, de geestelijke vader van Star Wars. Lachen op volle kracht, met Peter als Han Solo, Lois als de sexy prinses Leia, Chris als een adolescente Luke Skywalker, Brian als de welbespraakte Chewbacca en Stewie die eindelijk zijn duistere kant kan uitleven in de rol van Darth Vader.
Family Guy Blue Harvest zit vol uitzinnige gags, doorgeflipte droids en intergalactische satire van de bovenste plank. Dit is een absolute must-have voor elke fan van humor Star Wars , of Family Guy!

De Star Wars Connectie
De echte fans weten dat Blue Harvest was ook de codenaam die werd gebruikt bij het filmen van Star Wars Episode VI Return Of The Jedi. Aanvankelijk was slechts één Family Guy Star Wars parodie voorzien en men vold Blue Harvest wel een juiste titel. Maar tijdens het ontwikkelen van deze parodie zijn er al plannen ontstaan om maar liefst drie van deze geweldige komedies te realiseren. Desondanks deze plannen beslisten de producers om met de huidige titel verder te gaan, om zo ook alvast wat aandacht voor de release onder de fans te realiseren. We kunnen dus ook al uitkijken naar de parodie op Star Wars Episode IV en Star Wars Episode V

May the freakin' force be with you!

Speciale website: www.freakinfamily.eu
Deze unieke Family Guy/Star Wars release krijgt zeer terecht een speciale website waar liefhebbers terechtkunnen voor meer informatie, filmpjes, em leuke downloads! Je kunt er zelfs een gratis wallpaper voor je mobiel vinden, Ook leden van MySpace kunnen meedoen aan een gave actie op MySpace.com België (http://be.myspace.com), waarbij men de kans kan maken op te gekke prijzen. Neem snel een kijkje op www.freakingfamily.eu!

Globale humor
Family Guy, een creatie van Seth McFarlane, focust net als The Simpsons op het Amerikaanse kerngezin, hoeksteen an een gezonde samenleving in een ideale wereld. Peter Griffin is de vader des huizen, een dikkerd die het altijd goed bedoelt. Jammer genoeg bereikt hij steeds het omgekeerde. Zijn slanke vrouw, zwaarlijvige tienerzoon, jonge dochter en sadistische baby maken het gezinnetje compleet. En dan vergeten we nog de drankzuchtige, maar intellectuele hond. De schaamteloze humor van Family Guy heeft in Amerika voor de nodige controverse gezorgd. De serie liep zelfs het risico van televisie gebannen te worden. Family Guy heeft in Amerika voor de nodige controverse gezorgd. De serie liep zelfs het risio van televisie gebannen te wo$rden. Family Guy laat weinig heilige huisjes heel en is gewoon puur kijkgenot.

Productinformatie
Titel: Family Guy Blue Harvest
Releasedatum: 1 april 2008
Genre: Animatie/Humor/TV-serie
Leeftijd: AL
Speelduur: ca. 48 min.
Geluid: Engels 5.1, Frans 5.1
Beeld: 4x3 (1.33:1)
Menu: Engels,Duits
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Duits

Extra's:
• Audiocommentaren met diverse betrokkenen
• Een gesprek met George, de maker van Star Wars
• Eén keer in je leen: het maken van Blue Harvest
• Een geanimeerde versie
• Family Guy Star Wars clipshow
• Something, something, something, darkside Teaser
• Een introductie van Family Guy
• Bonusepisode Family Guy: "North By North Quahog"MY NAME IS EARL
komedie om bij te gillen!

Dit eerste seizoen van My Name Is Earl is heerlijk een oneerbiedige en onconventionele komedie. De serie werd tweemaal voor een Golden Globe genomineerd en won de People’s Choice Award in de categorie Favoriete Nieuwe TV-Comedy. Kijken!DHARMA & GREG SEZOENEN 1 EN 2

Dharma en Greg vormen het meest onwaarschijnlijke koppel denkbaar op televisie. Maar tegenpolen trekken elkaar aan! Dharma Finkelstein is een vrijzinnige yogadocente, Greg een conservatieve advocaat. De liefde die beiden voor elkaar voelen, is echter in het geheel niet terug te vinden bij hun respectievelijke ouders... Een heerlijke, hippe serie vol intelligente humor!

Productinformatie
Titel: Dharma & Greg seizoen 2
Releasedatum: 1 april 2008
Genre: Comedy/TV
Leeftijd: AL
Speelduur: ca. 580 min.
Geluid: Engels 2.0 stereo, Duits 2.0 surround
Beeld: 4x3 (1.33:1)
Menu: Engels,Duits
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Duits

Extra's:
• Featurette: "The look of Dharma & Greg"ARRESTED DEVELOPMENT SEIZOEN 1

Arrested Development is een topserie die alle clichés achter zich laat. Dit eerste seizoen werd met vijf Emmy's en één Golden Globe bekroond en kreeg tal van andere prijzen en nominaties. Arrested Development in één woord? Hilarisch! Dit moet je gezien hebben.ADDAMS FAMILY: SEIZOEN 1 - 3

Tijd om visite te gaan bij de Addams Family: de meest afschrikwekkende familie van Amerika. Nog nooit zijn vogelspinnen, pijnbanken en grafstenen zo leuk geweest! Maak kennis met een duivels grappige cultserie. Drie seizoenen van een klassieker uit het humorgenre, in een onvervalste gothic-sfeer!FUTURAMA: SEIZOEN 1 - 4

Een pizzaverkoper die in de toekomst ontwaakt en aan de slag gaat als intergalactisch pakjesbezorger: dit komt duidelijk uit het brein van Matt Groening, het genie achter de Simpsons. Geweldige dialogen en schitterend uitgewerkte karakters laten ons genieten van een komedie vol fun en knipogen naar onze samenleving. Een animatieserie die je kan blijven bekijken!

Belangrijk nieuws aangaande deze laatste release: Fox heeft ons weer eens met een kluitje in het riet gestuurd. Er komt inderdaad (opnieuw) een volledige serie-box... voor Wallonië! Wij beginnen het toch wel stilaan kotsbeu te worden dat we opnieuw geen kans krijgen om deze topserie, die zeker meer potentieel heeft dan andere reeksen, met Nederlandse ondertiteling en in een mooie uitvoering zoals in de UK, te mogen bewonderen. Dit is niet de eerste keer dat de belofte van een volledige Futurama-release ons door de neus wordt geboord. Als iemand van Fox dit leest: geloof me, dit gaat dé klapper van uw verkoopcijfers worden, zeker nu blijkt dat in juni Bender's Big Score toch wel met Nederlandse ondertiteling gaat verschijnen. Dus nog een laatste plea: is het écht niet mogelijk om hier ook een Nederlands ondertitelde versie, en dan meer bepaald van seizoenen 2, 3 en 4, op de Beneluxmarkt te brengen?
--- de redactieRecent nieuws van dezelfde bron