:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ALIENS VS. PREDATOR 2
PERSBERICHT: ALIENS VS. PREDATOR 2
Bron: Fox - Datum: 2008-06-11 - Geplaatst door: Werner
ALIENS VS. PREDATOR 2
In de ruimte hoort niemand je schreeuwen.
Op aarde maakt het niets meer uit.
Verkrijgbaar op dvd & Blu-ray vanaf 15 juli

Liefhebbers van actie, fantasy en sciencefiction mogen dit ontzettend angstaanjagende vervolg op Alien Vs Predator 1 niet missen! Deze dvd-versie bevat aangrijpende scènes die niet voor vertoning in de bioscoop geschikt werden bevonden! Fasten your seatbelts voor de extreme adrenalinerush van het jaar!

Het verhaal
Nadat een Alien zich genesteld heeft in een Predator, is er een krachtige kruising ontstaan tussen beide buitenaardse rassen. Dit hybride monster stort neer op aarde nabij een klein dorpje in de bosrijke omgeving van Colorado, waar het de strijd aangaat met de Aliens. Al snel belanden vele onschuldige mensen in een naar de keel grijpend gevecht waarin geen regels of genade te bekennen zijn. Deze bloedstollende versie van AVP2 is, mede door de huiveringwekkende extra scènes die te shockerend waren voor de bioscoop, een film die je gezien moet hebben!

Genreklassiekers met toekomst!
De eerste Alien-film dateert alweer van 1979. Deze grandioze klassieker van Ridley Scott kreeg een vervolg in Aliens. In de jaren negentig zouden sequel drie en vier volgen. De eerste Predator-film kwam uit in 1987. John McTiernan zorgde voor de regie en Arnold Schwarzenegger nam het op tegen de dodelijke buitenaardse krijger.
Aliens en Predators stonden in 2004 tegen over elkaar in AVP (Alien Vs. Predator), een film die opviel door zijn fantastische special effects. Ook AVP2 schittert door verbijsterende special effects en ontzettend angstaanjagende scènes...

Produktinformatie
Releasedatum: 15 juli
Genre: action, horror, sciencefiction
Leeftijd: 16
Lengte: DVD ca. 96 min.; Blu-ray: 93 min.
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels 5.1 DTS HD, Frans 5.1 DTS, Duits 5.1 DTS (Blu-ray)
Beeld: 16x9 LB 2.40
Menu: Nederlands, Engels, Frans (beide), Arabisch (dvd), Duits (Blu-ray)
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans (beide), Arabisch (dvd), Duits (Blu-ray)

Extra's dvd:
• Audiocommentaar van de regisseurs
• Audiocommentaar van de special-effectsontwerpers
Extra's blu-ray:
Met meer dan 90 minuten aan extra materiaal!
• Het maken van AVP2
• Het ontwerpen van de Predator
• Fotogalerij
• Verwijderde scènes
• Trailers

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron