:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: JAMES BOND OP BLU-RAY
PERSBERICHT: JAMES BOND OP BLU-RAY
Bron: Fox - Datum: 2008-06-29 - Geplaatst door: Werner
BOND, JAMES BOND OP DISK... BLU-RAYDISK
MGM en FOX brengen deze herfst zes klassieke Bond-films uit op Blu-ray!

De release zal de volledig gerestaureerde versies omvatten van de klassieker Dr. No en vijf andere actievolle 007-toppers. Bekijk ze voor de allereerste keer in high definition, en dat met zicht op de première van de gloednieuwe Bond-film: Quantum Of Solace!


's Werelds meest bekende geheim agent en zijn schare van sexy meiden: ze zien er geweldiger dan ooit uit in hoge resolutie. Zes klassieke must-have Bond-films verschijnen wereldwijd op Blu-ray op 5 november in een release van Twentieth Century Fox Home Entertainment en MGM.

Deze Blu-ray selectie van de avonturen van 007, die de carrière van de beroemde spion overspant, werd recent gerestaureerd en geremastered voor de hoogste beeld- en geluidskwaliteit via het hightech digitale Lowry-proces dat frame per frame de kwaliteit optimaliseert. Daarnaast bevatten de Blu-rays een waaier aan special features. De release van de titels Dr. No, Die Another Day, Live And Let Die, For Your Eyes Only, From Russia With Love en
Thunderball is afgestemd op de langverwachte wereldwijde bioscooppremière in november van de 22e missie van James Bond: Quantum Of Solace.

James Bond, de meest succesvolle filmfranchise ter wereld, heeft meer dan een miljard dollar opgebracht in ticketverkoop en kan zich beroepen op een verbluffende consumentenbekendheid van 98 procent. Casino Royale, de meest recente Bond-film met Daniel Craig als 007, kwam uit op Blu-raydisk (BD) in maart 2007 en is tot vandaag een van de best verkopende BD's.

"Met Quantum Of Solace aan de horizon, neemt de Bond-koorts weer toe. Er is geen beter moment denkbaar om deze geliefde titels opnieuw te introduceren, zodat de 60 miljoen huishoudens over de hele wereld die BD kunnen bekijken, van de beste beeld- en geluidskwaliteit te laten profiteren", stelt Eric Doctorow, General Manager Worldwide, MGM Home Entertainment.

Blu-raydisk is een optische schijf voor high definition video en softwaretoepassingen. Een single-layer BD kan tot 25 Gb aan informatie bevatten, een dual-layer BD 50 Gb. Door zijn grotere opslagcapaciteit kan de BD tot zesmaal meer informatie bevatten dan de huidige dvd's. Zo is hij bijzonder geschikt voor high definition films met veel extra bonus- en interactief materiaal. BD is ook uitgerust met de meest geavanceerde kopieerbeveiliging, connectiviteit en interactiviteit. BD-spelers kunnen eveneens het huidige dvd-formaat afspelen.

De commitment van MGM en Fox in deze groeiende technologiemarkten richt zich op het verbeteren van de kijkervaring, terwijl kijkers van hun bestaande dvd-verzameling kunnen blijven genieten. Daarnaast is de BD-standaard een daadkrachtige bescherming tegen piraterij van intellectuele eigendom. De BD-bedrijven ondersteunen de vastbesloten intentie van de filmstudio's om tegen piraterij te vechten en de integriteit van hun eigendom te bewaken. Twentieth Century Fox is lid van de raad van bestuur van de Blu-ray Disc Association.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron