:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: HUURTITELS AUGUSTUS 2008
PERSBERICHT: HUURTITELS AUGUSTUS 2008
Bron: RCV - Datum: 2008-07-24 - Geplaatst door: Werner
THE EYE
You Won’t Believe Her Eyes

Jessica Alba - Golden Globe genomineerde - in superspannende bovennatuurlijke thriller
Remake van de internationaal succesvolle Aziatische film

Altijd al benieuwd geweest hoe het zou zijn om te kijken door de ogen van een ander? Het overkomt Jessica Alba als Sydney Wells in The Eye, als ze na vele jaren blind door het leven te zijn gegaan door een hoornvliestransplantatie weer kan zien. Beleef Sydney’s ervaringen in het land van de zienden mee… maar wees wel voorbereid op een angstaanjagend avontuur!

Over de film
De jonge concertvioliste Sydney Wells staat voor een belangrijke gebeurtenis in haar leven. Als klein meisje werd ze blind door een ongeluk, maar nu zal ze na al die jaren door een hoornvliestransplantatie weer kunnen zien. Wat een schitterende ontdekkingstocht in een nieuwe wereld zou moeten zijn, wordt echter een bloedstollende nachtmerrie... Sydney wordt overvallen door visioenen van duistere schimmen en gruwelijke taferelen. En niemand gelooft haar... Een koortsachtige jacht begint om uit te vinden waar haar ‘nieuwe’ ogen vandaan komen. Of wordt zij het volgende slachtoffer?

Grote bekendheid verwierf de mooie Jessica Alba (Sin City, Fantastic Four) met haar rol in de populaire tv-serie Dark Angel, waarvoor zij onder meer werd genomineerd voor een Golden Globe. Nu zien we haar in haar eerste hoofdrol, waarvoor ze vioollessen nam en een tijd lang in een blindeninstituut woonde om haar vertolking als blinde concertvioliste zo goed mogelijk neer te zetten. Naast Alba zien we ook Alessandro Nivola (Face/Off, Jurassic Park III) en Parker Posey (Superman Returns, Scream 3). De regie is in handen van David Moreau en Xavier Palud (Ils).

Overige informatie
Genre: thriller
Speelduur: ca. 98 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 5 augustus 2008


HAROLD & KUMAR 2: ESCAPE FROM GUANTANAMO BAY
This time they are running FROM the joint

DVD Première van hilarische vervolg op het succesvolle Harold & Kumar Go To White Castle

John Cho en Kall Penn zijn kruipen weer in de huid van hun alter ego’s Harold en Kumar. En vond je hun eerste film Harold & Kumar Go To White Castle al ver gaan? In hun tweede film maken Harold en Kumar het zo mogelijk nog bonter! Dit keer brengt hun trip ze niet naar een hamburgertent, maar naar… Amsterdam! Dat dat niet zonder slag of stoot gaat spreekt voor zich en de foute grappen en dolkomische avonturen zijn dan ook weer niet van de lucht in deze ijzersterke komedie!

Over de film
Met Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay zijn onze komische helden weer helemaal terug! De twee komen gruwelijk in de problemen als ze een waterpijp aan boord van een vliegtuig naar Amsterdam proberen te smokkelen. Voordat ze het weten worden ze verdacht van terrorisme en zijn ze op de vlucht voor de autoriteiten. Hierdoor komen ze onder andere terecht op een KKK-meeting, de ranch van George W. Bush, bij een stel echte rednecks en ondertussen vragen ze zich één ding af: “What would Neil Patrick Harris do?” In een epische reis van diepe overdenkingen, nog diepere inhaleringen en een wilde trip rond de wereld, proberen ze wanhopig hun onschuld te bewijzen.

Kall Penn en John Cho zagen we samen natuurlijk al in hun eerste Harold en Kumar avontuur, waarvoor ze twee MTV Movie Award nominaties kregen. Daarnaast hebben ze individueel ook al vele andere films en tv-series op hun naam staan. Kall Penn speelde onder meer in diverse afleveringen van de populaire tv-series House M.D. en 24 en ook nam hij de hoofdrol in de komedie Van Wilder 2: The Rise Of Taj voor zijn rekening. John Cho kennen we uit de drie American Pie films en de TV-serie Ugly Betty. Voor de regie tekenden John Hurwitz en Hayden Schlossberg, die eerder het script voor Harold & Kumar Go To White Castle schreven.

Overige informatie
Genre: komedie
Speelduur: ca. 100 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 & Engels Stereo
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 5 augustus 2008


SHINE A LIGHT
Meer dan alleen een concertregistratie:
Unieke samenwerking van meester-regisseur Martin Scorsese en The Rolling Stones
The Stones nog nooit zo intens en van dichtbij gefilmd…
Een absolute must see voor iedere muziekliefhebber!

Voor fans van The Rolling Stones en alle andere muziekliefhebbers is het dan eindelijk zover: Shine A Light verschijnt op DVD. Geniet van dit schitterende document dat Martin Scorsese maakte van de unieke concerten die The Stones in 2006 gaven in het beroemde Beacon theater in New York. Een belevenis!

Over de film
In het najaar van 2006 gaven The Rolling Stones twee unieke concerten in het legendarische Beacon Theatre in New York. Op de twee avonden werd wederom duidelijk waarom The Stones één van de meest invloedrijke bands ter wereld is. Het spetterende live concert werd bezocht door diverse bekende Stones fans (Bill Clinton, Bruce Willis) en opgeluisterd met gastoptredens van Jack White III (van the White Stripes), Buddy Guy en Christina Aguilera. Samen met de allerbeste cameramensen en cinematografen brengt meester-regisseur Martin Scorsese dit concert op weergaloze wijze en van héél dichtbij in beeld. Neem een kijkje achter de schermen van dit spektakel en geniet van de Stones op hun allerbest. Hoor geweldige live uitvoeringen van bekende en minder bekende Stones-nummers en verwonder u over de unieke archiefbeelden en historische interviews. Het resultaat is een uniek document dat door de pers unaniem de hemel in is geschreven.

Oscarwinnende regisseur Martin Scorsese (Taxi Driver, The Departed, The Aviator, Gangs Of New York) kon putten uit een grote diversiteit aan filmmaterialen voor zijn eerbetoon aan de Stones. Naast de beelden van de twee concerten, die met maar liefst zestien 35 mm camera’s en een Genesis Hi Def camera werden gefilmd onder leiding van Oscarwinnaar Robert Richardson (The Aviator, JFK), had hij de beschikking over zelden vertoonde archiefbeelden én achter de schermen-shots en interviews. Met groot meesterschap brengt Scorsese deze unieke materialen samen tot een schitterend geheel in deze bijzondere muziekdocumentaire.

Overige informatie
Genre: muziek
Speelduur: ca. 122 minuten
Beeld: 16:9 Ratio 2.35:1 (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 en DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 26 augustus 2008


POKEMON RANGER EN DE TEMPEL VAN DE ZEE
De 9e spannende Pokémon film op DVD in Nederlands gesproken versie!

Het is één en al Pokémon wat de klok slaat deze zomer, want na de 8e film vorige maand verschijnt in september ook de 9e film op DVD! Ash, Brock en natuurlijk Pikachu… ze zijn allemaal weer van de partij en ook ontmoeten we weer een nieuwe Pokémon: Manaphy. Dus ga er maar goed voor zitten, want spanning en avontuur zijn weer gegarandeerd!

Over de film
Samen met zijn beste vriend Pikachu gaat Ash verder met zijn opdracht om ‘s werelds grootste Pokémon trainer te worden. Tijdens hun reis ontmoeten ze Lizabeth, die hen vertelt over de legende van de Watermensen, de Tempel van de Zee en de Zeekroon. Ze ontmoeten ook Pokémon Ranger Jackie, die op een geheime missie is om het ei van Manaphy (ook wel Prins van de Zee genoemd) te beschermen tegen The Phantom. Deze piraat is uit op de Zeekroon om over de wereld te kunnen heersen. Maar daarvoor moet hij eerst het ei van Manaphy vinden. Lizabeth, Ash en zijn vrienden helpen Jackie op zijn missie het ei terug te brengen naar de Tempel van de Zee. Daar zullen de mysterieuze krachten van Manaphy duidelijk worden.

Overige informatie
Genre: animatie
Speelduur: ca. 100 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Nederlands stereo
Releasedatum huur-dvd: 26 augustus 2008