:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 11 & FUTURAMA THE BEAST WITH A BILLION BACKS
PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 11 & FUTURAMA THE BEAST WITH A BILLION BACKS
Bron: Fox - Datum: 2008-10-20 - Geplaatst door: Werner
THE SIMPSONS SEASON 11 & FUTURAMA
Nieuwe geniale humor van Matt Groening!

THE SIMPSONS SEIZOEN 11
Verkrijgbaar op dvd vanaf 29 oktober

De Simpsons en Futurama zijn uit het geniale brein van Matt Groening ontsproten. Groening begon eind jaren zeventig als cartoonist en maakte snel naam met zijn undergroundstrip Life In Hell. Na enkele jaren ontstond een afgeleide animatieserie: de Simpsons waren geboren. Futurama zou dertien jaar later volgen. De creaties van Groening worden wereldwijd op handen gedragen door vele miljoenen fans. Geniet en ontspan bij de onovertroffen humor van The Simpsons Season 11 of Futurama Beast With A Billion Backs!

The Simpsons Seizoen 11: van Mad Max tot Britney Spears
Het elfde seizoen van het roemruchte gezin uit Springfield liep in de VS van 1999 tot 2000. Naar goede gewoonte krijgt de alledaagse waanzin van de Simpsons extra kleur en satirische weerklank door gebruik van beroemde gaststemmen. Zo zijn in het elfde seizoen onder meer Mel Gibson, Ed Asner (Lou Grant, The Mary Tyler Moore Show) en John Goodman present. Ook muzikaal is er vuurwerk met cameo's van Bachman-Turner Overdrive, gossip-lieveling Britney Spears en de onvolprezen B-52's. Het is maar een greep uit de vele gasten die de 22 afleveringen van dit seizoen bevolken.

De 20e verjaardag van de Simpsons op komst
Zet alvast de champagne koel maar laat de kurken nog even niet knallen. Volgend jaar worden de Simpsons twintig jaar, waarmee de serie de langst lopende animatieserie ooit is op televisie. De satirische kijk op de samenleving maakt de Simpsons uniek, en door het tempo waarmee de gags en oneliners elkaar opvolgen, zijn ze steeds opnieuw onweerstaanbaar. In de VS zijn de voorbereidingen begonnen om van jubileumjaar 2009 een groot feest te maken. We houden je op de hoogte!

Productinformatie DVD-box
Titel: The Simpsons Season 11
Releasedatum: 29 oktober 2008
Genre: Animatie / Humor / Tv-Serie
Leeftijd: 6
Lengte: 22 afleveringen - 540 min
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 , Frans Dolby Digital 5.1, Duits Dolby Digital 5.1
Beeld: 4 x 3 (1.33:1)
Menu: Engels, Frans, Duits
Ondertiteling dvd: Engels, Nederlands, Frans, Grieks, Portugees

Extra's dvd:
• Audiocommentaar op alle afleveringen
• Speciale introductie van Matt Groening
• A Star on Hollywood Boulevard Featurette
• The Many Faces of Krusty Featurette
• Verwijderde scènes met audiocommentaar
• Animatie showcase
• 4 Featurettes
• Orginele sketches
En nog veel meer!


FUTURAMA: THE BEAST WITH A BILLION BACKS
Verkrijgbaar op dvd vanaf 29 oktober

Futurama, dat andere briljante geesteskind van Matt Groening, is aan zijn verovering van de Lage Landen begonnen. We kunnen dan ook met trots de tweede film van de in totaal vier gemaakte films voorstellen op dvd: Futurama: The Beast With A Billion Backs. In hun meest recente buitenaardse trips krijgen Bender, Fry, Leela en de bemanning te maken met een afstotelijk creatuur, groot als een planeet, en voorzien van miljarden tastende tentakels... Al snel bevinden onze helden zich in een verontrustend maar sensueel interplanetair liefdesverhaal.

Futurama is intelligente scherpe humor die geen enkel heikel thema ontziet. In totaal werden vier seizoenen geproduceerd en wordt deze briljante animatieserie nu voortgezet met hoogwaardige films van Matt Groening.

Futurama: Beast With A Billion Backs
In dit rijkelijk met tentakels gevulde avontuur scheurt de ruimte open. Onthult zich in de opening een poort naar een ander universum? Maar wat ligt er voorbij deze grens? Horror? Liefde? Of misschien beide, zou er zich een afzichtelijk, planeet-groot monster met romantische bedoelingen schuilhouden! Niets minder dan het bestaan van de mens- en robotheid staan op het spel wanneer de Futurama bemanning het opneemt tegen 'The beast with a billion backs'...

Bekende gaststemmen
The Beast With A Billion Backs wordt van antwoord gediend door een aantal gasten die van geen kleintje vervaard zijn, zoals de wereldberoemde fysicus Stephen Hawking, Dan Castellaneta uit The Simpsons, Brittany Murphy van King Of The Hill en Sin City, en David Cross, bekend van Alvin & The Chipmunks en Arrested Development.

Uniek bonusmateriaal
Futurama: The Beast With A Billion Backs zit barstensvol bonusmateriaal. Commentaar wordt gegeven door Matt Groening en David Cohen, de castleden Billy West, John DiMaggio en Maurice LaMarche, regisseur Peter Avanzino en producers Claudia Katz, Lee Supercinski en Michael Rowe. Daarnaast vinden we onder het bonusmateriaal ook een volledige aflevering van dertig minuten: "Lost Futurama Adventure"; de featurettes “Meet Yivo!” (behind-the-scenes met David Cross) en “A Brief History of Deathball”; een sneakpeek in het volgende Futurama epos, Bender’s Game; storyboardanimatie; verwijderde scènes; bloopers en meer.

DVD-box Futurama
Releasedatum: 29 oktober 2008
Genre: Animatie / Humor / Tv-Serie
Leeftijd: 6
Lengte: 90 min
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 16x9 FF 1.78
Menu: Engels / Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands/ Frans/ Engels

Extra's dvd:
• Audiocommentaar door Matt Groening en zijn team.
• Verwijderde scenes
• 5 documentaires.
• Een kort overzicht van Futurama: Bender’s GameRecent nieuws van dezelfde bron