:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: GRAPPA SEIZOEN 2
PERSBERICHT: GRAPPA SEIZOEN 2
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-10-27 - Geplaatst door: Werner
PERSBERICHT: GRAPPA SEIZOEN 2
Op 11 november komt het tweede seizoen van de hilarische comedyreeks Grappa uit op dvd!
 
Welkom in de kleurrijke wereld van Grappa! Ze zijn terug! Het dom blondje, Jantje, meneer pastoor, den Hollander, de non: Wie kent hen niet?! Samen zijn ze de voornaamste slachtoffers uit onze Vlaamse grappengeschiedenis maar bovenal de tenoren van Grappa, de comedyreeks waarin de grappen en de moppen die in het collectieve geheugen en het onderbewustzijn van de Vlaming zitten zich in een hoog tempo opvolgen.
 

Vanaf september 2008 wordt het tweede seizoen van Grappa met succes op VTM uitgezonden. Met Grappa beland je in het fictief, maar oervlaams dorp waar de aanstekelijke personages samenhokken en een dagelijke strijd voeren om begrepen te worden. Elke aflevering brengt een dag uit het leven van onze kleurrijke personages.
Deze personages worden vertolkt door Veerle Dejonghe (dom blondje), Erik Van Herreweghe (polies/kleine zelfstandige), Dirk Lavrysen (de man), Hans Van Cauwenberghe (meneer pastoor), Geert Hunaerts (Ronny), Frans Maas (dokter), Norbert Kaart (den Hollander), Luk D'Heu (opa/Eddy), Fred Van Kuyk (cafébaas), Diederik Peeters (Jantje), Karen De Visscher (vrouw), Nele Goossens (jonge vrouw), Camilia Blereau (juf), Doris Van Caneghem (oma) en hun collega comedy-acteurs.

Grappa – seizoen 2: 325 minuten pure waanzin en plezier gegarandeerd! Deze 2 DVD - slipcase is vanaf 11 november verkrijgbaar in de reguliere handel.
 


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron