:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: WITSE SEIZOEN 5
PERSBERICHT: WITSE SEIZOEN 5
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2008-11-12 - Geplaatst door: Werner
WITSE SEIZOEN 5
Vanaf 2 december is het razend populaire Witse - seizoen 5 verkrijgbaar op vierdelige DVD - box!

Witse mag dan wel een humeurige vent zijn, als politieman is hij de beste en als televisiepersonage blijft hij razend populair. De vijfde reeks afleveringen van degelijknamige misdaadreeks brengt opnieuw spanning en eigenzinnig speurwerk in het Pajottenland. Commissaris Witse (Hubert Damen) komt terecht in de meest diverse milieus en sociale klassen, van een autoracecircuit tot een rusthuis, van illegale asielzoekers tot de wereld van de paardensport. Hij wordt daarbij geconfronteerd met de duistere kant van de mens, maar ook met menselijk leed dat hem, ondanks zijn cynisme en harde aanpak, na al die jaren nog erg aangrijpt.

In deze nieuwe reeks drijft Witse de zaken op de spits en er komt zelfs een intern onderzoek. Nadat hij aan het einde van de vorige reeks werd neergeschoten, keert Romain Van Deun (Daan Hugaert) terug uit ziekteverlof en werkt aan een boek. Rudy Dams (Marc Stroobants) heeft psychische problemen na de dramatische gebeurtenissen aan het einde van vorig seizoen. Hij voelt zich erg onzeker en overweegt een bureaujob.

Witse is ongetwijfeld één van de grootste success-series van Eén. Over vier seizoenen werden er maar liefst 165.000 dvd-boxen verkocht! Blijf niet langer in spanning zitten en haal ook snel deze box in huis!  Deze vierdelige DVD-box bevat ruim 690 minuten en is vanaf 2 december 2008 verkrijgbaar in de reguliere handel!


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron