:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: VIER NIEUWE HUURTITELS
PERSBERICHT: VIER NIEUWE HUURTITELS
Bron: RCV - Datum: 2008-12-06 - Geplaatst door: Werner
Y.P.F.
De meest spraakmakende romantische komedie van het jaar waarin niets onbesproken blijft!
Everything You Always Wanted to Know about SEX

In deze hilarische komedie draait alles om het meest besproken onderwerp aller tijden: SEX. Met veel humor laat Y.P.F. laat zien wat er allemaal mis kan gaan als je een spannend avondje in de slaapkamer wilt hebben. Van gênante one night stands en bizarre verzoekjes tot sex met je ex. Gegarandeerd lachen en soms pijnlijk herkenbaar!

Over de film
We volgen vier jonge stelletjes en een trio van voorspel tot het nagenieten. Eerst het getrouwde stel Abby en Andrew, waar Abby haar best doet om hun seksleven nieuw leven in te blazen. Totdat blijkt dat de problemen dieper gaan dan de speeltjes die ze uit de kast trekt. Vervolgens Matt en beste vriendin Kristen, die ontdekken dat vrijblijvende seks tussen vrienden niet zo simpel is als het klinkt. Emotionele verwarring zorgt ook voor moeilijkheden als Mia nog een keer het bed deelt met ex Eric. Hebben ze elkaar eigenlijk wel zo losgelaten als ze beweren? Minder problematisch lijkt het verhaal van stoere macho Ken. Vertederd door zijn openhartigheid valt Jamie na de eerste date als een blok voor de mens achter de ruige façade. Ten slotte grote vragen bij Gord, die zijn roommate Dave uitnodigt voor een triootje met zijn vriendin. Aan de late kant realiseert ook hij zich wat de consequenties van onbekommerd plezier in bed kunnen zijn... Stuk voor stuk komen ze erachter dat goede sex nog helemaal niet zo gemakkelijk is...!

De cast
Diora Baird (My Best Friend’s Girl, Texas Chainsaw Massacre: The Beginning, Wedding Crashers), Callum Blue (Dead Like Me, The Princess Diaries 2), Carly Pope (TV: Dirt, Popular)
Regie: Martin Gero (speelfilmdebuut)

Overige informatie
Genre: komedie
Speelduur: ca. 90 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 23 december 2008


MY BEST FRIEND’S GIRL
De bioscoophit van de makers van American Pie nu op DVD!
Kate Hudson, Dane Cook, Jason Biggs én Alec Baldwin in hilarische komedie
Warning… dirtier and funnier than you have ever seen!

Liefhebbers van vlotte romantische komedies kunnen hun hart ophalen met My Best Friend’s Girl. Topacteurs Kate Hudson, Jason Biggs en Dane Cook, aan wie dit genre meer dan toevertrouwd is, zetten samen met veteraan Alec Baldwin in een verrassende bijrol, de boel flink op stelten. Na een succesvolle bioscooprelease kun je je met deze DVD release nu ook thuis opmaken voor een hilarisch avondje, natuurlijk gecombineerd met de nodige romantiek!

Over de film
Tank (Dane Cook) wordt ingehuurd om vrouwen de meest afgrijselijke date van hun leven te bezorgen. Doel? De dames zo snel mogelijk terug te laten rennen naar hun ex-vriendjes, die er grif voor betalen. En Tank is een meester: grof taalgebruik, slechte grappen, losse handjes, het zit allemaal in zijn arsenaal. Als zijn beste vriend Dustin (Jason Biggs) hem inhuurt om er voor te zorgen dat hij de vrouw van zijn leven in zijn armen kan sluiten, zweert Tank dat hij vakwerk zal afleveren. Maar deze Alexis (Kate Hudson) is TOTAAL niet onder de indruk, daagt hem uit en geeft hem lik op stuk! Tank weet niet meer hoe hij het heeft, valt als een blok voor haar…. en komt daardoor flink in de problemen! My Best Friend’s Girl is de leukste romantische komedie van het jaar!

De Cast
Kate Hudson (Fool’s Gold, How To Lose a Guy in 10 Days, Almost Famous), Jason Biggs (Over Her Dead Body, Wedding Daze, American Pie), Dane Cook (Dan In Real Life, Mr. Brooks, Good Luck Chuck), Alec Baldwin (The Departed, Along Came Polly, Pearl Harbor)
Regie: Howard Deutch (The Whole Ten Yards, The Replacements, Grumpier Old Men)

Overige informatie
Genre: romantische komedie
Speelduur: ca. 103 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 13 januari 2009


BANGKOK DANGEROUS
Spectaculaire bioscoophit met Nicolas Cage
Remake van internationaal succesvolle Aziatische actiehit van The Pang Brothers
It’s all in the execution

Het bioscooppubliek wist deze film in grote getalen al zeer te waarderen en nu verschijnt hij dan eindelijk ook op DVD: Bangkok Dangerous. De regisseurs en gebroeders Oxide en Danny Pang werkten voor deze remake van hun Aziatische actiehit uit 1999, samen met de producers van andere grote, succesvolle producties als Lord Of War, Next en Blood Diamond. Nicolas Cage kruipt in de rol van hoofdpersoon Joe, een keiharde en ijzingwekkende huurmoordenaar die in conflict komt met zijn menselijke kant. Het resultaat? Een explosieve actiethriller waarbij je op het puntje van je stoel zit!

Over de film
Huurmoordenaar Joe (Nicolas Cage) is de oplossing voor ieder probleem. Dodelijk accuraat, ijzingwekkend effectief en zonder enig moreel bezwaar. Eén telefoontje zijn kant uit is voldoende om iemand voor altijd het zwijgen op te leggen. Niemand kent zijn naam of zijn echte identiteit, maar als hij wordt ingehuurd weet je dat je laatste uur heeft geslagen. Als Joe in Bangkok wordt ingehuurd voor drie executies in korte tijd bereidt hij zich voor zoals gebruikelijk: zoek een afgelegen locatie, een handlanger die gemist kan worden en gaat aan de slag. Al snel blijkt dat er aan deze klus niets standaard is en dat Joe stuk voor stuk zijn eigen regels moet breken. Is hij zijn eigen leven nog wel zeker?

De Cast
Nicolas Cage (Next, National Treasure 1 & 2, Gone in 60 Seconds, 8MM), Charlie Young (Seven Swords, A Chinese Ghost Story), Shahkrit Yamnarm (Valentine)
Regie: Oxide Pang Chun & Danny Pang (Diary, The Eye, Bangkok Dangerous 1999)

Overige informatie
Genre: thriller
Speelduur: ca. 99 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 27 januari 2009


FIREFLIES IN THE GARDEN
Sterrencast schittert in aangrijpend familiedrama in de trant van The Notebook
Julia Roberts - Ryan Reynolds - Willem Dafoe - Emily Watson
Having a son is not the same as being a father

Fireflies In The Garden vertelt het aangrijpende verhaal van de familie Taylor, die met pijnlijke onverwerkte ervaringen uit het verleden te maken krijgen na het overlijden van de moeder van het gezin. Regisseur Dennis Lee, die een Oscar won voor zijn korte film Jesus Henri Christ, schreef zelf het script voor deze semi-autobiografische film naar aanleiding van het overlijden van zijn eigen moeder. Voor dit schitterende speelfilmdebuut verzamelde hij een topcast bestaande uit niemand minder dan Julia Roberts, Ryan Reynolds, Willem Dafoe en Emily Watson, die stuk voor stuk fantastische vertolkingen neerzetten. Een aangrijpende film met herkenbare emoties, die vele mensen zal aanspreken.

Over de film
Michael Taylor voert al zijn hele leven een strijd met zijn vader (Willem Dafoe). Van jongs af aan laat deze dictator geen moment onbenut om Michael te kleineren en te sarren. Zijn moeder (Julia Roberts) is zijn enige steun en toeverlaat in een huishouden gedomineerd door een tiran. Velen jaren later is Michael (Ryan Reynolds) een gerespecteerd schrijver. Met een nieuw manuscript op zak vertrekt hij voor het eerst sinds lange tijd weer naar huis voor de diploma-uitreiking van zijn moeder. Wat een feestelijke reünie had moeten worden eindigt in een drama als zij plotseling bij een auto-ongeluk om het leven komt. De hele familie is verscheurd door verdriet en alle herinneringen aan vroeger doen meer kwaad dan goed. De strijd tussen de volwassen Michael en zijn vader blijkt nog even hevig als vroeger. Zullen zij zich realiseren dat zij elkaar, op dit moment van verdriet, harder nodig hebben dan ooit?

De Cast
Julia Roberts (Ocean’s 10,11 & 12, Erin Brockovich, American Sweethearts, Notting Hill), Ryan Reynolds (Definitely, Maybe, The Amityville Horror, Blade Trinity), Willem Dafoe (Spider-Man, Manderlay, The Aviator, The Boondock Saints), Emily Watson (Miss Potter, Red Dragon, Gosford Park)

Regie
Dennis Lee (Speelfilmdebuut; korte film: Jesus Henri Christ)

Overige informatie
Genre: speelfilm
Speelduur: ca. 100 minuten
Beeld: breedbeeld (geschikt voor alle beeldformaten)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands (optioneel aan/uit)
Releasedatum huur-dvd: 27 januari 2009