:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: ALLY MCBEAL - SEIZOEN 1
PERSBERICHT: ALLY MCBEAL - SEIZOEN 1
Bron: Fox - Datum: 2002-01-29 - Geplaatst door: Serge
Fox Home Entertainment brengt het volledige eerste seizoen van de heerijke comedyreeks Ally McBeal uit op dvd. De fans van Ally vinden op de dvd-set van zes schijven drieëntwintig afleveringen, goed voor ongeveer zeventien uur kijkgenot! Comedy van topniveau met een vleugje romantiek: een prima idee voor Valentijn!

Ally McBeal op zoek naar liefde.
Ally McBeal (Calista Flockhart) is een jonge advocate, single en met de goede maten, die op zoek is naar voldoening in haar werk en naar liefde in haar leven. Ze werkt voor een advocatenkantoor in Boston, samen met haar ex en zijn nieuwe vrouw. Haar baas is dol op dollars en haar roddelende secretaresse scoort zeer hoog op de irritatieschaal. Ally heeft de handen vol om wat vorm in haar gevoelsleven te krijgen en haar wel erg grote verbeeldingskracht maakt dat er niet makkelijker op...

Calista Flockhart: veelzijdig talent.
Calista Flockhart (°1964, Illinois) heeft een acteursopleiding gevolgd en kreeg haar eerste Broadwayrol in 'The Glass Menagerie' van Tennessee Williams. Haar carrière als actrice speelde zich vooral af op de planken van het theater. Voor haar vertolking van Laura in 'The Glass Menagerie' kreeg ze de Theater World en Clarence Darwent Awards. Ze acteerde ook in stukken buiten Broadway zoals in "The Three Sisters" van Tsjechov, in Chicago. Momenteel bereidt ze zich voor op een leven na "Ally McBeal" en overweegt ze in het Caribisch gebied te gaan wonen, met Aruba als favoriete stek... In 2001 werd ze voor haar McBeal-vertolking nog genomineerd voor een Golden Globe en een Emmy Award. Flockhart zet zich ook al jaren in voor vrouwenrechten en heeft een studiereis naar Afrika gemaakt in het kader van genitale verminkingen bij meisjes. Daar heeft ze nog steeds nachtmerries van stelt ze, maar het heeft haar ook geleerd om haar eigen kleine problemen te relativeren.

Feiten en trivia
De naam Calista komt uit het Grieks en betekent de allermooiste. In 1998 door People Magazine als één van vijftig mooiste mensen uitgekozen. Op 13 december 2000 zeeg Calista in elkaar op de set van Ally McBeal. Er werd aangekondigd dat ze last had van dehydratatie en uitputting. Verwijzingen naar haar magerheid die volgens velen het gevolg is van boulimie, werden met klem tegengesproken. Onderhield een relatie met regisseur Sam Mendes (American Beauty) in 1999.

DVD 1:
Pilot, Compromising positions, The Kiss, The Affair

DVD 2:
One Hundred Tears Away, The Promise, The Attitude, Drawing the Lines

DVD 3:
The Dirty Joke, Boy To the World, Silver Bells, Cro-Magnon

DVD 4:
The Blame Game, Body Language, Once in a Lifetime, Forbidden Fruits

DVD 5:
Theme of Life, The Playing Field, Happy Birthday Baby, The Inmates

DVD 6:
Being There, Alone Again, These Are the Days

Releasedatum: 6 februari 2002.

Specificaties:
Beeld: 1:33.1
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0
Ondertitels: Nederlands
Jaar:
Leeftijd: 12
Speelduur: 1020 min.

Extra's:
• Geen


Recent nieuws van dezelfde bron