:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: LEGALLY BLONDE
PERSBERICHT: LEGALLY BLONDE
Bron: Fox - Datum: 2002-03-22 - Geplaatst door: Serge
In een hilarische komedie krijgen blondjes eindelijk wat ze verdienen…

Vanaf 23 april te huur en te koop op DVD

Een blonde schoonheid uit Beverly Hills doet er alles aan om haar vriend te houden. Zelfs als zij daarvoor tot het uiterste moet gaan en besluit rechten te studeren. Legally Blonde is een prettig gestoorde komedie waarin een blondine strijdt voor liefde, eer, rechtvaardigheid en respect voor blondjes!

Ook blondines hebben rechten
Elle Woods (Reese Witherspoon) heeft alles wat ze zich kan wensen. Ze is de modebewuste president van de meisjesstudentenclub, Miss June in de campuskalender, en bovenal een echt blonde schoonheid. Op de campus is ze de date van de leukste jongen van het studentencorps, Warner Huntington, en ze wil niets liever dan mevrouw Warner Huntington III worden. Maar er is één ding dat Warner (Matthew Davis) ervan weerhoudt haar ten huwelijk te vragen: ze is té blond. En ze valt niet in de smaak bij Warners upperclass-familie die uit de Oostkust komt. Wanneer Warner in Harvard rechten gaat studeren en opnieuw een relatie begint met een oude vlam van school, zet Elle alles op alles om in Harvard te worden toegelaten en hem terug te winnen. Elle moet de strijd van haar leven aangaan voor haar vriend, voor zichzelf en voor alle blondines die elke dag opnieuw eindeloze vernederingen moeten doorstaan.

Regie en cast:
Reese Witherspoon (Elections, Cruel Intentions) zet een innemende, ijzersterke vertolking neer in Legally Blonde. Momenteel bereidt ze zich voor op een rol in een klassieker uit het comedygenre: The Importance of Being Earnest, die in 2002 zal verschijnen. Tegenspeler Matthew Davis vertolkte rollen in onder andere Tigerland en Pearl Harbor. De regie is van Robert Luketic.

Specificaties:
Beeld: 2:35.1 anamorfisch
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertitels: Nederlands
Jaar: 2001
Leeftijd: AL
Speelduur: 96 min.

Extra's:
• Audiocommentaar van regisseur, producer en Reese Witherspoon,
• Audiocommentaar van de filmploeg,
• Acht verwijderde scènes met commentaar van regisseur,
• Twee featurettes,
• Videoclip 'Perfect Day' van Hoku,
• Originele bioscooptrailer


Recent nieuws van dezelfde bron