:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: BONES SEIZOEN 7
PERSBERICHT: BONES SEIZOEN 7
Bron: Fox - Datum: 2013-01-31 - Geplaatst door: Werner
BONES SEIZOEN 7

Booth en Bones zijn terug in dit nieuwe seizoen waarbij ze niet alleen worden geconfronteerd met de gruwelijkste moordzaken ooit, maar ook met het wel en wee van hun nieuwe gezinsleven.

Forensisch antropologe Dr. Temperance "Bones" Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz) bevinden zich in dit seizoen niet alleen tussen de botten, maar ook op een roze wolk. Naast het onderzoeken van moordzaken zoekt het tweetal een geschikt huis en kan Bones ieder moment bevallen van een dochter. De spanning stijgt tijdens dit seizoen wanneer de vrouw van een pastoor vermist raakt, postbedienden zelf in de brievenbus verdwijnen en de blikken op Hollywood gericht zijn. Maar de grootste schok komt wanneer Bones door de achtergelaten aanwijzingen van een gestoorde internetgenie als moordverdachte wordt gezien. Seizoen 7 zit boordevol moordend goede wendingen, mysterie, romantiek en humor!

'Booth & Bones'
Samen met het excentrieke team van wetenschappers en FBI psycholoog Dr. Lance Sweets (John Francis Daley) weet het duo ‘Booth & Bones’ de meest verbijsterende en bizarre misdaden op te lossen. Door Bones haar bijzondere gave om de overblijfselen van de slachtoffers te kunnen ontcijferen, de onfeilbare intuïtie van agent Booth (Angel, Buffy The Vampire Slayer) en de nieuwste forensische technologie, is geen moordenaar het duo te slim af. Of toch wel…?

Bones in het nauw
Terwijl Booth en Bones werken aan een moordzaak krijgt deze een extreem andere wending wanneer Bones in het nauw wordt gedreven. Als alle sporen in haar richting wijzen wordt Bones verdacht van moord! Is dit het brein van de computerhacker en verdachte in een moordzaak waar Bones en Booth al zo lang jacht op maken? En kunnen Booth en Bones het tij keren?

Roze wolk
De onweerstaanbare chemie tussen Booth en Bones heeft ertoe geleid dat de twee niet alleen op de werkvloer een duo vormen. Samen verwachten ze een dochter! Naast het oplossen van bizarre misdaden zien we in dit seizoen de zoektocht naar hun invulling van het prille ouderschap. Deze roze wolk zorgt voor mooie momenten, lastige situaties, komische toestanden en een sterk contrast met de lugubere moordzaken waarmee het tweetal dagelijks geconfronteerd wordt.

Kathy Reichs
Bones is gebaseerd op de ervaringen van gerechtsantropologe en succesvolle schrijfster Kathy Reichs. Net als in de boeken van Reichs is de hoofdpersoon in de serie Dr. Temperance "Bones" Brennan. In plaats van letterlijk de boeken te verfilmen, halen de producenten hun inspiratie uit de ervaringen van Kathy Reichs, die net als Bones in haar dagelijks leven forensisch antropologe is. Ook behoedt Reichs door haar kennis en expertise de schrijvers van Bones voor feitelijke onjuistheden.

Twee miljoen kijkers
In Vlaanderen kijken gemiddeld 300.000 kijkers naar Bones en in Franstalig België trekken de afleveringen van Bones op RTL TVI maar liefst 600.000 kijkers per aflevering. Ook in Nederland kijken de fans al 7 jaar trouw naar deze serie. Met ruim twee miljoen kijkers in de Benelux is Bones enorm populair. De DVD van seizoen 7 met daarop ook de verwijderde & verlengde scènes, is vanaf 6 februari verkrijgbaar in België.

Productinformatie DVD
Titel: Bones Seizoen 7
Releasedatum: 6 februari 2013
Formaat: DVD
Genre: Misdaad
Lengte: Ongeveer 557 min. / 43 min.
Audio: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16/9 widescreen 1.78:1
Menu: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Audiocommentaar
• Verwijderde en verlengde scènes
• Creating “The Suit on the Set”
• On the Red CarpetUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron