:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Video Film/Express >> RELEASEBERICHT: DVD RELEASES MEI 2002
RELEASEBERICHT: DVD RELEASES MEI 2002
Bron: Video Film/Express - Datum: 2002-05-16 - Geplaatst door: Serge
STRANGER INSIDE
Van jongs af aan is Treasure Lee al verschillende malen met justitie in aanraking gekomen. Plotseling verneemt ze het nieuws dat haar doodgewaande moeder in een vrouwengevangenis verblijft. Ze is vastbesloten haar te gaan vergezellen. Een keiharde realistische film over het leven in een vrouwengevangenis!

Beeldformaat: 1.33:1, Dolby Digital Surround, Trailer, Featurette, Photo Gallery

PRICK UP YOUR EARS
Deze veelbesproken zwarte komedie van Stephen Frears (The Hit, My Beautiful Laundrette) geeft een ontluisterend beeld van het turbulente liefdesleven van de toneelschrijver Joe Orton (Gary Oldman) en zijn vriend Kenneth Halliwell (Alfred Molina). Het verhaal wordt met veel gevoel voor humor verteld door middel van flashbacks en interviews met Orton’s agent en familieleden.

Beeldformaat: 1.33:1, Dolby Digital 1.0, Trailer

ROYCE
Explosieve actiefilm in de traditie van James Bond met een verrassende hoofdrol voor James Belushi. Beeldformaat: 1.33:1, Trailer

DIGITAL TRAVEL EXPERIENCE: CARRIBEAN CRUISES Na het succes van Digital Travel Experience: Zuid Afrika, USA The Best of The West en Cuba nu deel 4 in deze kwaliteitsserie: De serie geeft een uiterst gedocumenteerd beeld van het behandelde land. Dus naast de gebruikelijke bezienswaardigheden, wordt een hoop achtergrondinformatie over u uitgestrooid. Moet u op reis, dan is dit de ideale manier om het land te leren kennen. Bent u al op reis geweest is dit de ideale manier om uw reis te herbeleven!

Beeldformaat: 1.33:1 Geluid: Dolby Digital 2.0
Extra’s: interactief DVD-Rom gedeelte met 12 interactieve panoramafoto’s, 32 min. extra videospecials, Engels/Nederlands gesproken.

MISSING PIECES
Een compleet geschifte comedy-thriller over twee vrienden op zoek naar een verloren fortuin. Een hilarische komedie met Eric Idle.

Beeldformaat: 1.33:1, Dolby Digital surround

YOUNG IVANHOE
De jonge Ivanhoe droomt ervan de Normandiërs van hun grondgebied te verdrijven. Hij traint in het geheim om als ridder te kunnen vechten. Ivanhoe moet snel handelen als zijn vader en zijn mooie vriendin Rowena gevangen genomen worden door de gevaarlijke graaf Du Bourget... Met de hulp van Robin Hood en zijn vrienden trekken de dappere mannen ten strijde....

Beeldformaat: 1.33:1, Dolby Digital Surround, Trailer

ELVIS PRESLEY - THE GREAT PERFORMANCES
Volume 1 Center Stage
Elvis Presley is zonder twijfel de artiest die het meeste invloed heeft uitgeoefend op de hedendaagse populaire muziek en cultuur. Om zijn eigen sound te creëren combineerde Elvis rhythm & blues, gospel en rock & roll, en veranderde hiermee populaire muziek voor altijd! Dit is het eerste deel uit een serie van 3 DVD’s waarin aan de hand van legendarische songs, interviews en optredens een beeld wordt gegeven van de grootste entertainer van onze generatie, Elvis Presley. Het commentaar bij deze documentaire wordt gegeven door George Klein, een schoolvriend van Elvis, die uit de doeken doet waarom Elvis was voorbestemd om op te treden op “Center Stage”.

Hoogtepunten op deze “Official 25th Anniversary Edition” zijn:
- Eén van de eerste beelden ooit opgenomen van Elvis
- Elvis’ eerste screentest in Hollywood
- De laatste beelden van een optreden van Elvis in Las Vegas

Beeldformaat: 1.33:1 Geluid: Digital Surround 5.1,

THE KNACK/ LIVE FROM THE ROCK N ROLL FUN HOUSE
The Knack neemt je mee in de ultieme Rock 'n Roll retro fantasie. Het unieke concert neemt je mee terug in de tijd en zet een live show neer ( 18 augustus 2001 Long Beach, Californië) in de traditie van de liveshows in de jaren 60.

Beeldformaat: 1.85:1 Geluid: Dolby surround 2.0 en 5.1

SWEENEY TODD IN CONCERT
Stephen Sondheim's Broadway musical Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street is een muzikale thriller die zich afspeelt in Victoriaans Engeland. Sinds de première in 1979 heeft deze musical 9 New York Drama Desk awards en 8 Tony ® gewonnen. De DTS 5.1 surround geluidskwaliteit maakt het spektakel compleet!!

Beeldformaat: 1.85:1 Geluid: Dolby surround 5.1, DTS Extra’s: Making Of Featurette

MELBA MOORE: A NIGHT IN ST. LUCIA
Melba Moore geldt binnen de muziekindustrie als één van de meest veelzijdige artiesten. Haar carrière begon in de musical "Hair" en liep via achtergrondkoortjes bij sterren als Aretha Franklin en Dionne Warwick naar een solocarrière. Het concert van Melba is opgenomen tijdens het jazzfestival van St. Lucia en is volledig in DTS!

Beeldformaat: 1.85:1 Geluid: Dolby surround 5.1, DTS

THREE DOG NIGHT: LIVE IN CONCERT
Één van de meest populaire groepen uit de jaren 60/70 Three Dog Night in een spetterend live optreden. Samen met het Tennessee Symphony Orchestra spelen ze 16 hits, waarvan songs als Mama Told Me (Not To Come), Joy To The World en Try A Little Tenderness ware popklassiekers zijn. Ook dit concert is voorzien van het sublieme DTS geluid!

Beeldformaat: 1.85:1 Geluid: Dolby surround 5.1, DTS


Recent nieuws van dezelfde bron