:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: TRANCE
PERSBERICHT: TRANCE
Bron: Fox - Datum: 2013-11-09 - Geplaatst door: Werner
TRANCE

Vanaf 6 november verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

De spannende hersenkraker van Academy Award winnaar regisseur Danny Boyle, Trance, is vanaf vandaag beschikbaar op zowel DVD als Blu-ray. Deze ultieme misdaadthriller van Twentieth Century Fox Home Entertainment is een snelle, onvoorspelbare en sexy film zoals we van Danny Boyle gewend zijn. Trance zoekt de grens op tussen droom en werkelijkheid en neemt je mee in een dodelijke driehoeksverhouding.

Synopsis
Simon, een veilingmeester van beeldende kunst, krijgt een harde klap op zijn hoofd tijdens een poging tot diefstal van een Goya-schilderij ter waarde van 27 miljoen dollar. Wanneer Simon wakker wordt, is niet alleen het schilderij verdwenen, maar ook zijn geheugen. Zijn partner-in-crime Franck dwingt Simon onder hypnose te gaan om te achterhalen waar het kostbare schilderij zich bevindt. Maar dan raakt Simon betrokken in een dodelijke driehoeksverhouding en wordt de lijn tussen realiteit en droom steeds waziger.

Cast
Regisseur Danny Boyle, onder meer bekend van Slumdog Millionaire, Trainspotting en 127 Hours, maakt ook tijdens deze film goed gebruik van een sterke cast. In Trance laat James McAvoy (X-Men: First Class) zich van zijn beste kant zien als hoofdpersonage Simon. Zijn partner-in-crime, Franck, wordt vertolkt door Vincent Cassel (Black Swan). Niemand minder dan de beeldschone Rosario Dawson (Sin City) speelt de verleidelijke hypnotiseur van Simon.

DVD en Blu-ray
Deze spannende misdaadthriller is een uitstekend cadeau voor de feestdagen. Zowel de DVD als Blu-ray bevatten de bioscooptrailer en extra features. De DVD bevat exclusieve extra’s zoals hypnotherapie, de ‘look’ en de laatste bewerking. Kies je als thuiskijker voor de Blu-ray, dan kun je samen met Danny Boyle terugkijken op het maken van de film. Ook ontvang je verwijderde scènes en de korte film Eugene van Spencer Susser. Tot slot kun je zelf ontdekken hoe Trance werd gemaakt door de Kracht van de Suggestie.

Productinformatie DVD
Titel: Trance
Releasedatum: 6 november 2013
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Leeftijd: 16
Menu’s: Nederlands, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Speelduur: 97 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 5.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)

Extra’s:
• Hypnotherapie
• De ‘look’
• De laatste bewerking
• Bioscooptrailer

Productinformatie Blu-ray
Titel: Trance
Releasedatum: 6 november 2013
Genre: Drama, Misdaad, Thriller
Leeftijd: 16
Menu’s: Nederlands, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans
Speelduur: 101 minuten
Audio: Engels DTS-HD MA 7.1
Beeldverhouding: 16:9 (2.40:1)

Extra's:
• Verwijderde scènes
• De Kracht van Suggestie – het maken van Trance
• Danny Boyle – Een terugblik
• Korte film: Eugene van Spencer Susser
• Bioscooptrailer

Recent nieuws van dezelfde bron