:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: PERCY JACKSON: SEA OF MONSTERS
PERSBERICHT: PERCY JACKSON: SEA OF MONSTERS
Bron: Fox - Datum: 2013-11-28 - Geplaatst door: Werner
PERCY JACKSON - SEA OF MONSTERS
De heldhaftige reis vol actie en sensatie

Vanaf 11 december verkrijgbaar op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD

Het tweede magische en mythische avontuur van Percy Jackson, de halfgod zoon van de Griekse god Poseidon, wordt op 11 december uitgebracht op 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD door Twentieth Century Fox Home Entertainment. Speciaal voor het thuispubliek is Percy Jackson: Sea Of Monsters uitgebreid met exclusieve extra’s en word je meegenomen naar Percy’s wereld.

Synopsis
Om de wereld te redden gaat Percy op zoek naar de ‘Golden Fleece’. Alleen met dit magische kleed kan het ultieme kwaad worden bestreden. Samen met zijn halfgod vrienden zal Percy de zee van monsters moeten overwinnen en tegen gruwelijke wezens vechten. Tevens komt hij oog in oog te staan met een angstaanjagend zombieleger. De tijd dringt… Zal Percy het redden of is hij niet de held op wie iedereen vertrouwt?

Cast
Logan Lerman vertolkt ook in het tweede avontuur de rol van Percy Jackson. Alexandra Daddario keert terug als Annabeth, halfgod en nakomeling van Athena, godin van de wijsheid. De oorspronkelijke cast wordt vergezeld met nieuwkomers Douglas Smith als Percy’s monster halfbroer Tyson en de halfgod Clarisse, gespeeld door Leven Rambin.

3D Blu-ray en Blu-ray
Percy Jackson: Sea Of Monsters op 3D Blu-ray en Blu-ray laten de thuiskijker de actie van de film nog intenser ervaren. Een volledig nieuw verfilmde comic, alleen verkrijgbaar op 3D Blu-ray en Blu-ray, vertelt het uitgebreide verhaal van Tyson. Deze versie, in samenwerking met regisseur Thor Freudenthal, onthult hoe Percy’s cycloopbroer naar Kamp Halfbloed komt en waar hij zijn iconische zonnebril vandaan haalt.

DVD
Ook de DVD van Percy Jackson: Sea Of Monsters is uitgebreid met een aantal extra’s. Zo krijgt men nog meer avontuur en fantasie met It’s all in the Eye en wordt de kijker mee teruggenomen naar Kamp Halfbloed.

Productinformatie
Titel: Percy Jackson: Sea Of Monsters
Releasedatum: 11 december 2013
Genre: Familie, fantasie
Leeftijd: 12
Menu's: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

3D Blu-ray / Blu-ray / Blu-ray Steelbook
Lengte: 106 minuten
Audio: Engels DTS-HD MA 7.1, Frans DTS 5.1
Beeldverhouding: 16:9 2.40:1

Extra's:
• Tyson Motion Comic
• Deconstructing a Demigod
• Back to Camp Halfblood
• It's All in the Eye
• Bioscooptrailers

DVD
Lengte: 106 minuten
Audio: Engels Dolby Digital 7.1, Frans Dolby Digital 5.1
Aspect ratio: 16:9 2.40:1

Extra’s:
• Back to Camp Halfblood
• It's All in the Eye
• BioscooptrailersRecent nieuws van dezelfde bron