:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES VOORJAAR 2020
PERSBERICHT: RELEASES VOORJAAR 2020
Bron: Fox - Datum: 2020-01-15 - Geplaatst door: Werner
AD ASTRA

Brad Pitt levert een indrukwekkende prestatie in deze fascinerende sciencefiction thriller die je brengt naar de verste uithoeken van het heelal. Als de aarde getroffen wordt door een mysterieuze, de mensheid bedreigende stroomstoot, begint astronaut Roy McBride (Pitt) aan een gevaarlijke missie door een meedogenloos zonnestelsel. Daarbij probeert hij de waarheid te achterhalen over de tot mislukken gedoemde missie van zijn vermiste vader (Tommy Lee Jones) die nu, 30 jaar later, het hele universum bedreigt.

Releasedatum: 22 januari 2020 (DVD en Blu-ray)
Genre: Sciencefiction thriller
Regisseur: James Gray
Cast: o.a. Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland en Kimberly Elise.


TOLKIEN

Tolkien vertelt over de jeugdjaren van de visionaire schrijver J.R. R. Tolkien (Nicholas Hoult), waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep gelijkgestemden op zijn school. Hun band wordt in de loop der jaren alleen maar sterker, maar dreigt met het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog te breken. Al deze ervaringen en de liefde voor zijn muze Edith Bratt (Lily Collins) inspireerde Tolkien tot het schrijven van zijn wereldberoemde 'Midden-Aarde'-romans.

Releasedatum: 22 januari 2020 (DVD & Blu-ray)
Genre: Drama, fantasie
Regisseur: Dome Karukosk
Cast: o.a. Nicholas Hoult, Lily collins, Colm Meaney, Craig Roberts, Harry Gilby en Laura Donnelly.


READY OR NOT

Het moest de mooiste dag van haar leven worden. De jonge Grace (Samara Weaving) staat op het punt om met haar geliefde, Alex Le Domas (Mark O’Brien), in het huwelijksbootje te stappen. De acceptatie binnen de even excentrieke als rijke familie verloopt echter volledig anders dan verwacht. Volgens de traditie moet het nieuwste familielid tijdens haar huwelijksnacht een proef doorstaan. En voordat ze het weet, is Grace onderdeel van een verraderlijk spelletje verstoppertje op leven en dood. Nietsontziend en met alle mogelijke wapens wordt er jacht op haar gemaakt. De kersverse echtgenote is echter geenszins van plan zich zomaar naar de slachtbank te laten leiden...

Releasedatum: 26 februari 2020 (DVD en Blu-ray)
Genre: Horror komedie
Regisseur: Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillet
Cast: o.a. Samara Weaving, Mark O'Brien, Andie McDowell en Henry Czerny.


TERMINATOR: DARK FATE

Het is ruim twintig jaar geleden dat Sarah Connor (Linda Hamilton) het einde van de wereld wist te voorkomen en de toekomst definitief veranderde. Toch gaat de meedogenloze strijd tussen mens en machine onverminderd door. Vanuit de toekomst wordt er een nieuwe, nog dodelijkere Terminator, het gemodificeerde model Rev 9 (Gabriel Luna), gestuurd om de aanstaande leidster van het verzet op te sporen en te doden. In hun strijd om de mensheid te redden, versperren de doorgewinterde Sarah en de cybernetisch verbeterde supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) hem de weg. Als de Rev-9 tijdens zijn missie alles en iedereen op zijn pad vernietigt en de situatie er hopeloos uitziet, leidt de weg Sarah naar een T-800 (Arnold Schwarzenegger) uit haar verleden die wel eens haar allerlaatste hoop zou kunnen zijn.

Releasedatum: 4 maart (DVD & Blu-ray)
Genre: Actie, Avontuur
Regisseur: Tim Miller
Cast: o.a. Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes en Gabriel Luna.


LE MANS '66

Gebaseerd op een merkwaardig waargebeurd verhaal van Ford tegen Ferrari, volgt de film een team van excentrieke Amerikaanse ingenieurs onder leiding van de visionaire Carroll Shelby en zijn Britse coureur Ken Miles. Zij worden door Henry Ford II aangestuurd om een nieuwe auto te bouwen die de Ferrari tijdens de Le Mans race van 1966 van de troon moet stoten.

Releasedatum: 18 maart 2020 (DVD & Blu-ray)
Genre: Actie, Drama
Regisseur: James Magnold
Cast: o.a. Matt Damon, Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe en Josh Lucas.
Recent nieuws van dezelfde bron