:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Video Film/Express >> PERSBERICHT: KOOPDVD OKTOBER 2002
PERSBERICHT: KOOPDVD OKTOBER 2002
Bron: Video Film/Express - Datum: 2002-10-09 - Geplaatst door: Serge
UIT HET LEVEN VAN DIK TROM
Releasedatum: 14 oktober 2002
Na het grote succes van deel 1, nu de 2e film over de ondeugende kwajongen. Ook deze keer wordt het leven van veldwachter Flipsen weer flink zuur gemaakt, maar ook Bruin Boon en de ezel van de molenaar moeten er deze keer aan geloven.
Beeldformaat: 1.33:1 - Speelduur: 50 minuten - Extra's: Bloopers

CONSPIRACY
Releasedatum: 14 oktober 2002
Deze pakkende film vertelt het relaas van hoe de holocaust tijdens de 2e Wereldoorlog precies tot stand is gekomen. Kenneth Branagh won voor zijn rol een Emmy Award voor beste acteur.
Beeldformaat: 1.33:1 - Speelduur: 92 minuten - Extra's: Synopsis, Trailer, Photo Gallery

FRANKENTHUMB
Releasedatum: 14 oktober 2002
Het leeft en is klaar om je nonstop te laten gieren van het lachen in Steve Oedekerk's (Jimmy Neutron, The Nutty Professor) persiflage op de klassieke monsterfilm. Met oog voor detail brengt Oedekerk gothische laboratoriums, gebochelden en zelfs een overleden duim weer tot leven! Hou jezelf stevig vast aan je electroden, hier is Frankenthumb!

THE LONG KILL
Releasedatum: 14 oktober 2002
Willie Nelson, Kris Kristofferson, Waylon Jennings en Travis Tritt schieten zich een weg door het Wilde Westen tijdens de jacht op een meedogenloze crimineel.
Geluid: Dolby Digital 5.1 - Beeldformaat: 1.33:1 - Speelduur: 90 minuten

THE BEST OF TOMMY COOPER
Releasedatum: 14 oktober 2002
Op 15 april 1984 stierf Tommy Cooper.Tijdens een optreden in Her Majesty's Theatre in Londen zakte hij tijdens een live televisie in elkaar. Terwijl de gordijnen zich om hem sloten, dachten vele kijkers dat het bij zijn act hoorde. Incompetentie was namelijk een vast onderdeel van zijn acts en bestond uit het feit dat hij het publiek wilde laten geloven dat hij geen idee had wat zou volgen. Op deze DVD kunt u nog eens genieten van de beste sketches en hilarische goocheltrucs van deze uitzonderlijke komiek.
Geluid: Dolby Digital 2.0 - Beeldformaat: 1.33:1 - Speelduur: 93 minuten

DIRTY TRICKS
Releasedatum: 14 oktober 2002
Martin Clunes (Men Behaving Badly) speelt in deze hilarische komedie Edward, een leraar op een taleninstituut in Oxford. Edward komt erg charmant, geleerd en grappig over, maar in werkelijkheid is hij een pathalogische leugenaar die meedogenloos sluw is. Sinds kort is Edward blijer en rijker dan ooit daarvoor. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij politie-inspecteur Moss (James Bolam) van de Oxfordse CID. Hij volgt Edward in verband met twee moorden in de buurt.
Geluid: Dolby Digital 2.0/5.1 - Beeldformaat: 1.33:1 - Speelduur: 101 minuten

WOODSTOCK DIARIES
Releasedatum: 14 oktober 2002
The Woodstock Diaries is een intrigerende documentaire over het ontstaan van het Woodstockfestival, en over de drie dagen van deze happening zelf. De documentaire zit vol drama, humor en een hoop opwinding. Het geeft een beeld van de hoogtijdagen van de hippiebeweging toen de jeugd echt geloofde dat ze de wereld konden veranderen.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Digital Surround 5.1 en DTS 5.1

TEDDY PENDERGRASS: FROM TEDDY WITH LOVE
Releasedatum: 14 oktober 2002
Teddy Pendergrass was de eerste zwarte solo artiest die erin slaagde om vijf multi platina albums achter elkaar te scoren. Op deze DVD kunt u meegenieten van zijn terugkeer op het podium na een bijna fataal auto ongeluk in 1982.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Digital Surround 5.1 en DTS 5.1 - Speelduur: 78 minuten.

THE MONKEES: LIVE SUMMER TOUR
Releasedatum: 14 oktober 2002
Meer dan 30 jaar zijn verstreken voor de wereld kennis maakte met The Monkees.Nog steeds spelen ze de zalen plat. Tijdens dit optreden komen alle grote hits nog eens voorbij.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Digital Surround 5.1 en DTS 5.1

RINGO STARR & HIS ALL STARR BAND
Releasedatum: 14 oktober 2002
Ringo Starr blaast het dak van het Chicago Rosemont Theater met zijn muzikale vrienden Greg Lake, Ian Hunter, Roger Hodgson, Sheila E, Howard Jones en Mark Rivera.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid:Dolby Digital 5.1 en DTS 5.1

UNIVERSAL STORIES OF DANCE: CLUB CLASSICS
Releasedatum: 14 oktober 2002
The Universal Stories of Dance serie is een terugblik op de geschiedenis van clubbing en dance muziek over de gehele wereld.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Dolby Digital 2.0 en Dolby Digital 5.1 - Extra: The History of Dance Music

SHAWN COLVIN
Releasedatum: 14 oktober 2002
MUSIC IN HIGH PLACES, de ultieme internationale muziek- en reisserie waarbij topartiesten naar de meest oorspronkelijke plekken op aarde afreizen. Iedere expeditie brengt de grootste muziekartiesten naar elke uithoek op aarde met prachtige akoestische optredens tegen de achtergrond van het mooiste natuurlijk schoon. Reis mee met Shawn Colvin als zij de cultuur, geschiedenis en spiritualiteit van Bora Bora en Tahiti ontdekt.Verzamel de volledige serie hoogst onwaarschijnlijke muziekervaringen.
Beeldformaat: 1.33:1 Geluid: Dolby Digital 5.1 Extra: Interviews

FRESHEST KIDS
Releasedatum: 14 oktober 2002
Freshest Kids is een overzicht van de opkomst van Hip Hop, breakdance en B-Boys, geregisseerd door Quincy D Jones 3.
Beeldformaat: 1.33:1 Geluid: Digital Surround 5.1 DTS 5.1

THE CALLING: LIVE
Releasedatum: 14 oktober 2002
MUSIC IN HIGH PLACES, de ultieme internationale muziek- en reisserie waarbij topartiesten naar de meest oorspronkelijke plekken op aarde afreizen. Iedere expeditie brengt de grootste muziekartiesten naar elke uithoek op aarde met prachtige akoestische optredens tegen de achtergrond van het mooiste natuurlijk schoon. Reis mee met The Calling als zij de cultuur, geschiedenis en spiritualiteit van Italië ontdekken.Verzamel de volledige serie hoogst onwaarschijnlijke muziekervaringen. Deze DVD bevat ook de hit Adrienne.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Digital Surround 5.1 - Extra's: interviews

IMAX NIAGARA
Releasedatum: 14 oktober 2002
Niagara: een mirakel, een mythe en magie. Een van de meest spectaculaire IMAX-avonturen. Uw hart zal bonken wanneer het razende water u meeneemt op een tocht over deze watervallen en als u andere levensgevaarlijke stunts ervaart tijdens het kijken naar deze film.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Dolby Digital 5.1 en DTS - Extra's: Trailers

IMAX HIDDEN HAWAII
Releasedatum: 14 oktober 2002
Beleef een wervelende visuele trip door de golven bij Hawaii.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Dolby Digital 5.1 en DTS

IMAX GREAT BARRIER REEF
Releasedatum: 14 oktober 2002
Deze prachtige natuurfilm laat je meegenieten van de onderwaternatuur bij het groot barrière rif.
Beeldformaat: 1.33:1 - Geluid: Dolby Digital 5.1 en DTS

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron