:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Video Film/Express >> PERSBERICHT: CLIFF RICHARD MUZIEKDVD'S
PERSBERICHT: CLIFF RICHARD MUZIEKDVD'S
Bron: Video Film/Express - Datum: 2003-02-10 - Geplaatst door: Serge
Op 25 februari verschijnt de eerste van het drietal, The 40th Anniversary Concert. Hierop een registratie van het jubileumconcert dat Cliff Richard in 1998 in de Londense Royal Albert Hall gaf ter gelegenheid van zijn 40-jarig artiestenjubileum. Tijdens het twee uur en twintig minuten durende optreden zingt Richard, begeleid door zijn band en het Royal Philharmonic Concert Orchestra in totaal achtentwintig songs.

Een maand later, 25 maart, komt Live In The Park uit, een concert dat Richard speciaal ten behoeve van de video-opnamen in 1999 in Hyde Park gaf. Ook dit programma, waarin onder anderen Elaine Paige als gaste optreedt, duurt bijna tweeëneenhalf uur.

De derde release vindt plaats op 22 april en betreft The Countdown Concert. In dit ook alweer tweeëneenhalf uur durende programma, met als gast Hank Marvin, brengt Richard vijf decennia hits, niet alleen uit zijn eigen rijke carrière maar ook uit die van anderen. Op het programma onder meer Needles And Pins, She Loves You, Bright Eyes en Don’t Cry For Me Argentina.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron