:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> RCV >> PERSBERICHT: KOOPDVD APRIL 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD APRIL 2003
Bron: RCV - Datum: 2003-02-21 - Geplaatst door: Serge
AUSTIN POWERS IN GOLDMEMBER
Oh beháve! Ultrahippe megaspion Austin Powers gaat wederom de strijd aan met zijn aartsrivaal Dr. Evil. Nadat Dr. Evil en zijn te heet gewassen kloon Mini-me uit een streng beveiligde gevangenis ontsnappen wordt de hulp van Austin ingeroepen. Dr. Evil bedenkt samen met de mysterieuze Nederlandse crimineel Goldmember een duivels plan waarbij ze terug gaan in de tijd. Ze kidnappen de vader van Austin, Engeland’s beroemdste spion Nigel Powers. Eén ding is duidelijk: de appel valt niet ver van de stam. In de strijd om zijn vader te redden en het geboefte te verslaan krijgt Austin hulp van de sexy Foxxy Cleopatra.
Regie: Jay Roach (Austin Powers 1&2, Meet the Parents)
Cast: Mike Myers (Shrek, Austin Powers 1&2, Wayne’s World 1&2), Beyoncé Knowles (debuut), Michael Caine (Miss Congeniality, Quills, The Cider House Rules)
Lengte: 95 min.
Leeftijd: MG6 (meekijken gewenst)

DVD extra’s
• Audiocommentaar van regisseur Jay Roach en Mike Myers
• Documentaries: “MI6: International Man of Mystery”, “Fashion vs. Fiction”, “English, English” en “Disco Fever”
• Documentaires: The World of Austin Powers: de creatieve samenwerking tussen Mike Myers en Jay Roach, achtergronden bij drie scènes: “Dancing at the Gates”, “Roller Disco” en “Sumo Battle”, de auto’s van Austin Powers, de stunts uit het begin en de personages
• Muziekvideo’s van Britney Spears: Boys, Beyoncé: Work It Out, Dr. Evil and Mini-Me: Hard Knock Life en Ming Tea: Daddy Wasn’t There
• Visuele effecten
• 15 deleted scenes
• Trailers

DVD specificaties:
DTS 6.1, Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 1 april 2003THE AFFAIR OF THE NECKLACE
1786, Parijs. De jonge, mooie gravin Jeanne de la Motte Valois ziet haar leven in elkaar storten: de Koningin laat haar vader vermoorden, vernietigt haar adellijke titel en ontneemt haar al haar rechten. Jeanne is kapot van verdriet, woedend en heeft niets meer te verliezen. Ze zet een briljant complot in werking om wraak te nemen op iedereen die haar kwaad heeft gedaan en om terug te krijgen wat ze kwijt is. Door middel van een onbetaalbare diamanten halsketting, die de Koningin dolgraag wil hebben, speelt ze op briljante wijze haar vijanden tegen elkaar uit. Maar de situatie is explosief: de revolutie staat op het punt van uitbreken. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Regie: Charles Shyer (Father of the Bride 1&2, Baby Boom)
Cast: Hilary Swank (Boys Don’t Cry, The Gift, TV: Beverly Hills 90210), Joely Richardson (The Patriot, Maybe Baby, Return to Me), Christopher Walken (Catch Me if You Can, America’s Sweethearts, Pulp Fiction)
Lengte: 117 min.
Leeftijd: 12 jaar

DVD extra’s:
• Trailers

DVD specificaties:
Dolby Digital Surround, 16:9 widescreen

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003TEXAS RANGERS
1875. In Texas is het levensgevaarlijk: Indianen vechten om hun land terug te krijgen, duizenden Mexicanen overspoelen de grens, en het grootste tuig maakt er de dienst uit. Eén man pikt de onveiligheid niet langer. Hij richt de Texas Rangers op. Samen met twee ervaren schutters en drie enthousiaste groentjes komt hij meedogenloos in actie tegen alle keiharde criminelen die ze tegenkomen. Nu weet je eindelijk waarom ze het westen ‘wild’ noemden.

Regie: Steve Miner (Halloween H20, TV: Dawson’s Creek, Chicago Hope)
Cast: James Van Der Beek (Varsity Blues, TV: Dawson’s Creek), Rachael Leigh Cook (Get Carter, Antitrust, She’s All That), Dylan McDermott (Three to Tango, Twister, TV: The Practice)
Lengte: 92 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s:
• Trailers

DVD specificaties:
DTS 5.1, Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 2 april 2003A NIGHTMARE ON ELM STREET
Nancy heeft afschuwelijke nachtmerries: een monster met een gezicht vol littekens en lange messen als vingers wil haar vermoorden. Haar schoolvrienden hebben dezelfde droom. Dan worden de eerste van hen op afschuwelijke wijze in hun slaap afgeslacht. Hun lichamen opengereten door metalen klauwen. Omdat de moordenaar alleen in hun dromen bestaat kan de politie niets doen. Er zit voor Nancy maar één ding op: wakker blijven, uitvinden wie of wat de moordenaar is en hem op de één of andere manier uitschakelen. Verborgen in haar droomwereld wacht hij op haar, klaar om toe te slaan zodra ze indommelt.

Regie: Wes Craven (Scream 1 t/m 3, Music of the Heart, New Nightmare)
Cast: Johnny Depp (Blow, Chocolat, Sleepy Hollow, The Astronaut’s Wife), Robert Englund (A Nightmare on Elm Street 1t/m6, A New Nightmare), Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street 3, A New Nightmare)
Lengte: 91 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s: (onder voorbehoud)
• Jump to a Nightmare
• Cast & crew
• Commentary
• Welcome to Prime Time
• Trailer

DVD specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003A NIGHTMARE ON ELM STREET 2: FREDDY’S REVENGE
Er is een aantal jaar verstreken sinds het monster Freddy Krueger werd teruggestuurd naar de hel. Maar het huis in Elm Street heeft nieuwe bewoners en de tienerzoon van het gezin, Jesse, krijgt al snel nachtmerries over een man met een gezicht vol littekens en messen als vingers: Freddy! Jesse raakt ervan overtuigd dat Freddy zijn lichaam probeert over te nemen. Jesse is doodsbang en sluit zichzelf op in een slaapkamer. En dan verschijnt Freddy. De gevolgen zijn verschrikkelijk…

Regie: Jack Sholder (Wishmaster 2, Renegades)
Cast: Robert Englund (A Nightmare on Elm Street 1t/m6, A New Nightmare), Robert Rusler (TV: Babylon 5, Sometimes They Come Back)
Lengte: 87 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s: (onder voorbehoud)
• Jump to a Nightmare
• Cast & crew
• Documentary vignettes
• Trailer

DVD specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003A NIGHTMARE ON ELM STREET 3: DREAM WARRIORS
Nancy is nu een psychiater, die is gespecialiseerd in droomtherapie. Ze helpt een groepje tieners, die allemaal nachtmerries hebben van demon Freddy Krueger, die hen probeert te vermoorden in hun slaap. Nancy leert ze hoe ze kunnen terugvechten. Eén van de meisjes blijkt een speciale gave te hebben. Nancy hoopt daarmee Freddy definitief te vernietigen. Maar dan doet het monster een verschrikkelijke tegenzet…

Regie: Chuck Russell (Bless the Child, Eraser, The Mask)
Cast: Robert Englund (A Nightmare on Elm Street 1t/m6, A New Nightmare), Patricia Arquette (Little Nicky, Nightwatch, Lost Highway), Laurence Fishburne (The Matrix, Boyz N the Hood)
Lengte: 96 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s: (onder voorbehoud)
• Jump to a Nightmare
• Cast & crew
• Documentary vignettes
• Muziekvideo Dream Warrior
• Trailer

DVD specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003A NIGHTMARE ON ELM STREET 4: THE DREAM MASTER
De belichaming van alles wat slecht is, Freddy Krueger, komt weer tot leven. Hij gaat direct achter de tieners aan die hem de vorige keer wisten te overleven. De paranormaal begaafde Kristen is er ook nog en zij geeft vriendin Alice al haar speciale krachten om de moordzuchtige demoon te stoppen. Maar er is één ding waarop Alice niet had gerekend: Freddy leert van zijn fouten en hij maakt handig misbruik van Alice’s krachten. Is Freddy Krueger dan toch onoverwinnelijk?

Regie: Renny Harlin (Driven, Deep Blue Sea, Cliffhanger, Die Hard 2)
Cast: Robert Englund (A Nightmare on Elm Street 1t/m6, A New Nightmare), Lisa Wilcox (A Nightmare on Elm Street, Wedding Band), Tuesday Knight (Daddy and Them, The Babysitter)
Lengte: 99 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s: (onder voorbehoud)
• Jump to a Nightmare
• Cast & crew
• Documentary vignettes
• Trailer

DVD specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003A NIGHTMARE ON ELM STREET 5: THE DREAM CHILD
Door te leren hoe ze in haar eigen onderbewustzijn Freddy Kruger moet aanvallen, heeft Alice het monster overleefd. En nu is Freddy voorgoed verdwenen. Denkt ze. Maar Freddy is niet dood, of weg. Freddy spookt rond in de geest van Alice’s ongeboren baby en hij slaagt erin om tieners uit de buurt op verschrikkelijke wijze de dood in te jagen. Weet Alice haar kind te redden, of wordt de baby het nieuwste wapen van de man met messen als vingers: Freddy Krueger?

Regie: Stephen Hopkins (TV: 24, Under Suspicion, Lost in Space)
Cast: Robert Englund (A Nightmare on Elm Street 1t/m6, A New Nightmare), Erika Anderson (Object of Obsession, Zandalee)
Lengte: 89 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s: (onder voorbehoud)
• Jump to a Nightmare
• Cast & crew
• Documentary vignettes
• Muziekvideo’s: Are You Ready for Freddy en Anyway I Gotta Swing It
• Trailer

DVD specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003FREDDY’S DEAD: THE FINAL NIGHTMARE (A Nightmare on Elm Street 6)
Het monster van Elm Street, met messen in plaats van vingers, is terug. Freddy Krueger heeft eindelijk alle kinderen en tieners van Springfield vermoord. Hij gaat op zoek naar nieuwe slachtoffers en gebruikt daarvoor zijn dochter Maggie. Via haar kan hij opnieuw nietsvermoedende tieners zijn demonische droomwereld in trekken. Maar dan ontdekt Maggie Freddy’s demonische krachten. Een keihard gevecht tussen vader en dochter is onvermijdelijk. Zal Freddy Krueger dan eindelijk het onderspit delven?

Regie: Rachel Talalay (TV: Ally McBeal, Tank Girl)
Cast: Lisa Zane (Monkeybone, Bad Influence), Robert Englund (A Nightmare on Elm Street 1t/m6, A New Nightmare), Breckin Meyer (Kate & Leopold, Rat Race, Road Trip), Roseanne (TV serie “Roseanne”, She-Devil)
Lengte: 96 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s: (onder voorbehoud)
• Jump to a Nightmare
• Cast & crew
• Documentary vignettes
• 3D ending
• Trailer

DVD specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003WES CRAVEN’S NEW NIGHTMARE (A Nightmare on Elm Street 7)
In dit zevende deel uit de populaire A Nightmare on Elm Street reeks blijkt demon Freddy Krueger echt te bestaan. Hij heeft het gemunt op de makers van de eerdere films. Dus regisseur Wes Craven (maker van de eerste en derde film), de directeur van filmmaatschappij New Line, de acteurs en alle andere betrokkenen zijn hun leven niet zeker. Zelfs Robert Englund, die in alle delen Freddy speelt, wordt nu door zijn alter ego bedreigd!

Regie: Wes Craven (Scream 1 t/m 3, Music of the Heart)
Cast: Robert Englund (A Nightmare on Elm Street 1 t/m 6), Heather Langenkamp (A Nightmare on Elm Street 1 & 3), Wes Craven (regisseur A Nightmare on Elm Street I & III en Scream I, II & III)
Lengte: 112 min.
Leeftijd: 16 jaar

DVD extra’s: (onder voorbehoud)
• Jump to a Nightmare
• Cast & crew
• Documentary vignettes
• Conclusions
• Wes Craven’s commentary
• Trailer

DVD specificaties:
Dolby Digital 5.1, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003REPOSSESSED
In de brave eengezinswoning, waar Nancy met haar man en beide kinderen woont, loopt alles in het honderd als ze weer door de duivel bezeten blijkt te zijn. De dokters staan voor een raadsel. Alleen de jonge priester Luke Brophy, die ze in haar verwarring vertrouwt, heeft een idee wat er met Nancy gebeurt . Er is maar één iemand die haar kan helpen: dominee Jedidiah Mayii, die twintig jaar geleden al eens zijn krachten toonde door Satan uit het kinderlijfje van Nancy te verdrijven. Maar Mayii voelt zich te zwak om nog een keer de strijd aan te gaan met de Duivel. De jonge, onervaren priester springt voor hem in de bres. Dan ruikt de geld- en mediageile predikant Ernest Weller de kans van zijn leven: een duivelsuitdrijving live op televisie……

Regie: Bob Logan (Meatballs 4)
Cast: Leslie Nielsen (The Naked Gun, 2 ½ en 33 1/3 , Wrongfully Accused), Linda Blair (The Exorcist)
Lengte: 81 min.
Leeftijd: MG6 (meekijken gewenst)

DVD extra’s:
• Trailers

DVD specificaties:
Dolby Digital Surround, 16:9 widescreen anamorphic

Te koop op dvd vanaf 16 april 2003

UIT HET ARCHIEF