:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT (FOX): SUPER TROOPERS
PERSBERICHT (FOX): SUPER TROOPERS
Bron: Fox - Datum: 2003-04-05 - Geplaatst door: Werner
'You don't mess with the law. The law messes with you.'
Een hilarische komedie over een losgeslagen team van de wegenpolitie:

Vanaf 15 april te huur op dvd

Wie graag plankgas geeft op het laatste stukje snelweg voor Canada of over de grens een voorraadje wiet of pillen wil inslaan, kan maar beter uit zijn doppen kijken, want dit is het jachtterrein van de Super Troopers, de federale wegenpolitie van de VS. Deze Super Troopers geloven rotsvast in gerechtigheid, maar wel met een heel eigen gevoel voor humor... Ontdek waar de badge van de Super Troopers echt voor staat in deze warm aanbevolen komedie waarmee jong en minder jong zich zullen bescheuren!

Het verhaal
Van het stukje snelweg dat de Super Troopers bewaken, kunnen wetsovertreders maar beter wegblijven. Deze vijf al te enthousiaste en door humor gedreven politiemannen laten graag de hel losbreken, waardoor automobilisten verdraaid goed en niet zonder bezorgdheid hun achteruitkijkspiegel in de gaten moeten houden. Terwijl de overheid dreigt hun banen te schrappen en ze in een eindeloze vete met de lokale politie verwikkeld zijn, stevenen de Super Troopers op hilarische wijze af op hun ondergang, tot er een lijk wordt ontdekt en ze mogelijk een drugskartel op het spoor komen... In de ultieme strijd om hun banen te redden, komen de Troopers in actie om de misdaad op te lossen en de lokale politie de loef af te steken.

Broken Lizard: Amerikaans comedy team
Super Troopers werd geschreven, geregisseerd en vertolkt door het vijfkoppige team van Broken Lizard, dat al meer dan tien jaar komedie produceert voor films, televisie en theater. In 1994 realiseerden ze een korte film van dertig minuten, The Tinfoil Monkey Agenda, met een wilde humor die aansluit op de traditie van Monty Python. Hun eerste langspeelfilm, Puddle Cruiser, trok die lijn verder door en kreeg de Grote Prijs voor de Beste Film op het Internationaal Filmfestival van Hamptons. De regie is van de hand van Jay Chandrasekhar die ook de rol van Thorny speelt, Paul Soter verschijnt als Foster, Erik Stolhanske vertolkt Rabbit en Steve Lemme Mac. Kevin Heffernan verschijnt als Farva voor de camera's.

Productinformatie:
Genre: komedie
Lengte: 96 min.
Leeftijd: 12
Audio: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 1.85:1
Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels

Extra's:
• Featurette & Verwijderde Scènes:
• College boy eating oregano
• Mac and Foster posting with a reefer
• Shooting range
• Farva
• O' Hagan's stop
• Alternatief einde (11 min.)


Recent nieuws van dezelfde bron