:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: JOE SOMEBODY
PERSBERICHT: JOE SOMEBODY
Bron: Fox - Datum: 2003-04-05 - Geplaatst door: Werner
Een hartverwarmende familiekomedie waar flink wat punch in zit!

Vanaf 29 april te huur op dvd

Fans van Tim Allen en komedieliefhebbers kunnen alvast klaarzitten voor goed anderhalf uur vermaak! Laten we al verklappen dat de humor van Joe Somebody als een vuistslag op je afkomt, maar dat zal de pret niet drukken!

Het verhaal
Komedie-acteur Tim Allen (Galaxy Quest, The Santa Clause) speelt Joe Scheffer, een schuchtere, alleenstaande vader die zich overwerkt en ondergewaardeerd voelt op kantoor. Wanneer een krachtpatser van het bedrijf hem voor de ogen van zijn dochtertje vernedert en in elkaar slaat, besluit Joe dat het tijd wordt in opstand te komen. Dankzij de training van een gestoorde meester in Oosterse gevechtstechnieken (Jim Belushi), zou Joe weleens iedereen knockout kunnen slaan in deze onweerstaanbare komedie!

Regie en cast
Joe Somebody is de derde film van Tim Allen onder regie van John Pasquin (Small World, Payne, Soul Man), beiden werkten al samen voor de tv-reeks Home Improvement. Hun vroegere films waren The Santa Claus uit 1994 en Jungle2Jungle uit 1997. Chuck Scarett wordt vertolkd door James Belushi en Julie Bowen neemt de vertolking van Meg Harper voor haar rekening.

Productinformatie:
Genre: komedie
Leeftijd: 6
Lengte: 94 min.
Audio: Engels en Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 1.85:1
Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Verwijderde scènes:
• Joe and Ricky on balcony
• Monster Man
• Check talks about his old flame

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron