:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Columbia Tristar >> PERSBERICHT: KOOPDVD MEI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD MEI 2003
Bron: Columbia Tristar - Datum: 2003-04-08 - Geplaatst door: Werner
BIG SHOT'S FUNERAL
--> update 09/04/2003: Columbia Tristar laat ons net weten dat deze titel omwille van technische redenen is geannuleerd.TRAPPED
De angst van iedere ouder

Als je denkt dat je leven op rolletjes loopt; je hebt allebei een leuke baan, een schitterend huis en een lieve dochter, dan slaat het noodlot extra hard toe. Een freak (Kevin Beacon) kidnapt je kind en vertelt trots dat hij de ideale misdaad heeft uitgevonden. Voor slechts 250.000 dollar wordt het meisje 24 uur later vrijgelaten, en als de ouders hem toch aangeven, dan worden zij vermoord door z’n partner. Reden temeer om mee te werken. Dan blijkt dat het ontvoerde meisje zwaar astmatisch is en ieder moment een dodelijke aanval kan krijgen. Het plan van de freak heeft hierin niet voorzien. Ook niet in de vastberadenheid van de vader die alles op het spel zet om zijn dochter te redden. Een beklemmende thriller die je van begin tot eind op het puntje van de stoel houdt.

Regisseur: LUIS MANDOKI (Message in a bottle, When a man loves a woman)
Producenten: LUIS MANDOKI, MIMI POLK (White Squall, 1492, Conquest of Paradise, Thelma & Louise)
Acteurs: KEVIN BACON (Hollow Man, Stir of Echoes, Apollo 13)
COURTNEY LOVE (People vs. Larry Flint, Feeling Minesota)
CHARLIZE THERON (15 minutes, The Ciderhouse Rules, The Devil’s Advocate)
STUART TOWNSEND (Queen of the Damned, Shooting Fish)

Releasedatum: 22 mei op koopdvd

Extra’s op DVD:
• Alternatief einde
• Commentaar van de regisseur Luis Mandoki
• Verwijderde scenes
• Filmografieen cast en crew
• The Making of Trapped
• Bioscooptrailer
• PromotietrailerMARRIED... WITH CHILDREN
Met de Bundy’s op de bank

"A Bundy never wins, but a Bundy never quits." Dit levensmotto van Al Bundy uit de serie Married with Children is maar voor de helft waar. De Bundy’s winnen namelijk wel degelijk en stoppen doen ze al helemaal niet. De serie is inmiddels zelfs een van de langstlopende op de Vlaamse en buitenlandse televisie.

De makers van Married with Children hadden in het begin ook niet kunnen vermoeden dat het leven van een schoenenverkoper en zijn gestoorde familie zó populair zou worden. Want daar draait het natuurlijk allemaal om in Married with Children: de belabberde kookkunsten van Peggy, de domheid van Kelly, het miserabele vesiergedrag van Bud en vooral de hel die Al Bundy’s leven noemt. Voeg al deze elementen samen en je hebt een dysfunctioneel gezin zonder weerga. Waar wel weer heel hard om gelachen kan worden!

En voor al die fans die er maar geen genoeg van kunnen krijgen, is Married with Children vanaf 8 mei eindelijk ook op DVD verkrijgbaar. Deze schijf bevat de leukste afleveringen uit de serie, waaronder een unieke aflevering die in de VS verboden werd en dus nog nooit eerder op televisie is vertoond. De DVD laat je opnieuw kennis maken met Al, Peggy, Kelly en Bud. Wie dus ook alweer wil weten waarom ‘ie niet z’n hand in zijn broek kan steken zonder opmerkingen naar het hoofd te krijgen of waarom big hair nooit meer in de mode zal komen, moet deze DVD in huis halen.

Acteurs: ED O'NEILL (Al Bundy), KATEY SEAGAL (Peggy Bundy), CHRISTINA APPLEGATE (Kelly Bundy), DAVID FAUSTINO (Bud), BUCK (Buck Bundy, de hond), AMANDA BEARSE (Marcy Rhoades D'Arcy), DAVID GARRISON (Steve Rhoades), TED MCGINLEY (Jefferson D’Arcy)

Releasedatum: 8 mei op koopdvdTABOO
Wat is jouw geheim?

De definitie van een taboe: Het verbod om bepaalde zaken aan te raken, te zeggen of te doen uit angst voor directe vergelding door een bovennatuurlijke kracht. Zes jonge mensen spelen uit verveling een taboe-spel waarbij je anoniem ja of nee antwoordt op een zeer persoonlijke vraag. Dan blijkt dat iedereen wel een geheim te verbergen heeft. Maar wie is de hoer, wie is de heimelijke homo, wie doet het met minderjarigen, wie is de verkrachter en wie is de hypocriet? De uitkomsten zijn schokkend en confronterend. Het spel wordt snel door iedereen lacherig afgedaan als onzin.

Een jaar later komt het zestal op Oudejaarsavond bij elkaar. Om middernacht wordt er een anoniem pakje bezorgd met de kaartjes van het eerder gespeelde Taboe-spel. In een rap tempo neemt een bovennatuurlijke kracht de controle over de situatie en worden de verborgen waarheden van iedereen pijnlijk duidelijk. Maar wie is de echte hypocriet? Een verrassende film met een einde dat het laatste taboe doorbreekt.

Regisseur: Max Makowski
Cast: NICK STAHL (Terminator 3: Rise of the Machines, The thin red line)
EDDIE KAYE THOMAS (American Pie 1 en 2)
JANUARY JONES (Anger Management (2003), The Glass House)
LORI HEURING (Mulholland Drive)
DEREK HAMILTON
AMBER BENSON (The Crush)

Releasedatum: 20 mei op huurdvd, 22 mei op koopdvd

UIT HET ARCHIEF