:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: X-FILES SEIZOEN 6
PERSBERICHT: X-FILES SEIZOEN 6
Bron: Fox - Datum: 2003-05-02 - Geplaatst door: Serge
Deze prachtig verpakte dvd-box met zes discs bevat alle 22 afleveringen van het zesde X-Files seizoen, een absolute topreeks die reeds met een Emmy Award werd bekroond. De dvd-box bevat tevens schitterende extra's als de documentaire The Truth About Season 6, onbekende filmfragmenten, behind-the-scenes opnames en tal van special features.

Synopsis
Deze prachtige verzamelbox bevat cruciale afleveringen als 'Dreamland', 'Rain King', 'One Son' en de meeslepende finale 'Biogenesis', die de mysterieuze samenzwering rond Mulder en Scully verder uitdiept. Ook een aantal populaire episodes als 'The Unnatural' en 'How The Ghosts Stole Christmas' maken deel uit van de collectie. In dit zesde seizoen wordt het geheime overheidsproject onthuld en ziet Mulder haar grootste angsten rond de verdwijning van haar zuster meer en meer bevestigd worden. Het laatste stukje van de geheimzinnige X-Files puzzel wordt ons aangedragen door Cassandra Spencer (een gastrol van Veronica Cartwright). Haar bepalende inbreng maakt de vooruitgang duidelijk die de overheid boekt in biologisch buitenaards onderzoek. Het legt tevens de basis voor de aangrijpende climax in de laatste aflevering, 'Biogenesis', met een ruimtevoertuig dat in Afrika werd teruggevonden en een theorie rond de invasie van buitenaardse wezens.

Regie: Diverse

Cast: David Duchovny: special agent Fox Mulder, Gillian Anderson: special agent Dana Scully, Mitch Pileggi: assistant director Walter Skinner, Nicholas Lea: Alex Krycek.

Genre: tv-serie
Leeftijd 12
Beeld: 16:9 anamorfisch
Talen: Engels, Frans
Ondertitels: Nederlands, Engels, Frans

Extra's:
• Documentaire: The Truth about Season 6
• Featurette Behind-The-Scenes
• 15 verwijderde scθnes met optionele commentaar van Chris Carter
• 13 special effects-clips met audiocommentaar van Paul Rabwin
• 6 karakterschetsen
• Audiocommentaar op de afleveringen Triangle en Milagro
• 44 promotionele tv-spots
• 6 internationale clips

Releasedatum 23 april 2003

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron